Century Marmi Italiani 2

V sériích Century najdeme kromě špičkové kvality a moderního designu dlažby a obklady   velkých formátů, s širokým množstvím stylů, barev, dekorů a povrchů, s imitacemi přírodních prvků. Keramické obklady a dlažbu Century jsou vyráběny ze surovin s nízkým dopadem na životní prostředí. Obklady a dlažba značky Century jsou vhodné do všech moderních interiérů i exteriérů, vyznačují se vysokou životností, odolností vůči chemickému a fyzikálnímu opotřebení a také se snadno se udržují.

Keramické obklady a dlažby Century Adventure nacházejí díky své kvalitě a špičkovému designu stále větší zájem zákazníků, architektů a bytových designérů na celém světě.

            Century Marmi Italiani 2 je série nádherné dlažby a obkladů, která věrně reprodukuje mramor se všemi jeho nuancemi. Vyrábí se v sedmi odstínech šedé, modré, hnědé a černé barvy. Povrch dlažby a obkladů Century Marmi Italiani 2 je lesklý i matný. Výrobce Century nabízí kolekci Marmi Italiani 2 ve formátech 45×90 cm, 22,5×90 cm, 60×60 cm, 30×60 cm a 45×45 cm. Obdélníková jednobarevná mozaika je ve velikosti 2,8×5,7 cm. V kolekci jsou také dekory s různými geometrickými vzory. Obklady a dlažba Century Marmi Italiani 2 působí luxusně a nadčasově, jsou vhodné na podlahy a stěny interiéru.  Vyniknou zejména v koupelnách, které rozsvítí a dodají jim eleganci a harmonii. Díky vysokým technologickým kvalitám najdou obklady a dlažba Century Marmi Italiani 2 široké uplatnění v komerčních prostorách, kde snesou zvýšenou provozní zátěž. Na online fotogalerii koupelen můžete shlédnout další realizace ať už od tohoto výrobce nebo dalších špičkových výrobců keramických dlažeb a obkladů.

                Italský výrobce keramické dlažby a obkladů Century neustále rozvíjí technologickou výrobu a investuje do inovativních postupů, aby dosáhl co nejlepších a kvalitních produktů. Pružně reaguje na moderní trendy ve světě keramických dlažeb a obkladů a svou nabídku neustále rozšiřuje o nové pozoruhodné série.