Dřevěné terasy

Propojení zahrady a domu představují zahradní dřevěné terasy. Rozšiřují obytnou plochu domu, zároveň jsou místem, kde si lze v pohodlí dopřát svěží vzduch, hřejivé slunce a uklidňující pohled do zeleně zahrady. Pobyt na terase vám přinese novou energii, ať již si zde budete vychutnávat snídani, budete relaxovat u své oblíbené knížky nebo se bavit při posezení s přáteli.

Dřevěné terasy nabídnou nadčasový design a řadu předností

Jako ideální materiál pro zahradní terasy se jeví dřevo. Dřevo umožňuje dokonalé sladění zahradního porostu, romantických cestiček, osvětlení a architektury domu. Dřevěné terasy snoubí nadčasový design a osvědčené hodnoty, jsou místem harmonie a oázou klidu v dnešním hektickém světě.

Variabilní provedení dřevěných teras se dá dokonale přizpůsobit koncepci konkrétního domu a zahrady. Výhodami dřeva jsou vedle přírodního charakteru a stylového vzhledu i pevnost, nízká hmotnost a schopnost tepelné izolace. Dřevo je i v parném létě, na rozdíl od jiných materiálů, příjemné na dotek, nerozehřívá se do nesnesitelných teplot, stejně tak v zimě tolik nestudí.

Dřevěné terasy přitom dosahují životnosti až padesát let. Jsou vyráběny z exotických dřevin s vysokou odolností vůči plísním, škůdcům i nepříznivým podmínkám počasí jako je déšť, sníh, mráz, slunce apod. Dřeviny pocházející z tropických a subtropických oblastí – Jatoba, Ipe, Teak, Merbau, Cumaru nebo Massaranduba vaší terase přinesou půvabný vzhled, originální barevné odstíny i výjimečné užitné vlastnosti.

Dřevěná terasa bude sloužit douhé roky

Dřevěné terasy z exotických dřevin vyžadují minimální údržbu. Svou odolnost si zachovávají i bez dalších úprav, dřevo pak postupem času získává typický šedivý patinový vzhled.

Etoile s.r.o. je ryze českou společností, která zajišťuje návrh a montáž originálních dřevěných teras s důrazem na kvalitní, designové řešení a dlouhodobou životnost. Tu potvrzuje také poskytovaná pětiletá záruka. Kvalitní exotické dřevo a dokonalé zpracování zaručí snadnou údržbu terasy.

Během dvou měsíců vám specialisté společnosti Etoile vystaví dřevěnou terasu, která vám po desítky let bude nabízet příjemný prostor pro nejrůznější aktivity prohřáté slunečními paprsky, dýchající svěžestí a vůní přírody.