Hubnutí zdravě Vám půjde lépe!

Téměř každý z nás v životě držel nějakou dietu nebo o nějaké očistné či hubnoucí kůře přemýšlel. Víte, že je pouze 8% lidí, kteří pomocí diet skutečně zhubnou? Klíčem k úspěchu těchto šťastlivců však nejsou procedury z internetu nebo módních magazínů, ale recept na hubnutí zdravě, který Vám dokáže poradit jedině výživový poradce. Zapomeňte na univerzální postupy a objevte hubnutí zdravě, které Vám výživový poradce dokáže ušít na míru!

K hubnutí zdravě stačí jedna návštěva odborníka

Důvody, proč se některým lidem nedaří hubnout, mohou být různorodé. Jedním z faktorů je, že běžně dostupné diety přichází s univerzálními recepty, které znamenají často drastické hladovění, ztrátu důležitých živin a také jo-jo efekt. Klíčem k úspěšnému odstranění přebytečných kil však není trápit se hladem, ale najít individuální nikoliv univerzální postup hubnutí zdravě. A kdo Vám pomůže sestavit plán hubnutí zdravě? V případě, že chcete shodit pouze pár kila, stačí  často jen jedna návštěva odborníka a výživový poradce Vám dokáže sestavit jídelníček pro hubnutí zdravě. Přečtěte si další výhody, které Vám osobní výživový poradce přináší!

 

  • běžně dostupné diety upřednostňují jeden druh živin a Vaše tělo tak často strádá na důležité látky
  • výživový poradce je člověkem, který důvod Vaší nadváhy pečlivě zanalyzuje a najde řešení šité na míru
  • výživový poradce Vám pomůže začít myslet jinak  – s chutí si pak dáte u televize místo brambůrek mrkvový salát
  • hubnutí zdravě na míru neznamená hladovění, ale vyvážený jídelníček se stravou minimálně pětkrát denně
  • v případě, že chcete zhubnout jen pár kil, stačí k sestavení jídelníčku pouze jedna návštěva odborníka
  • výživový poradce Vám pomůže ušetřit – pokusy zhubnout nebudete muset opakovat, a tak dáváte peníze za recepty, které skutečně pomáhají

 

Ušetřete si čas, peníze i námahu!

Dokázali byste si spočítat, kolik peněz jste dali za zdravá jídla, která Vám radily různé „osvědčené“ diety? Víte, kolik času jste strávili neustálým opakováním hubnoucích procedur? Skutečně máte na odstraňování jo-jo efektu dostatek sil? Výživový poradce Vám pomůže zhubnout jednou a napořád. Neváhejte a nechte si poradit plán pro hubnutí zdravě a ušetřete si právě nyní opakované přemáhání, čas a peníze!