Mikroskop LEVENHUK Rainbow 2L NG Rose: Pořiďte svému dítěti mikroskop pro první vědecké pokusy

Mnozí z nás by doma chtěli mít skutečný mikroskop, aby na vlastní oči spatřili buňky rostlin a prohlédli si stavbu mikroorganismů, podívali se na mikroskopickou strukturu mincí a jiných běžných věcí. A často nás odradí domněnka, že se laboratorní přístroj nebude hodit do interiéru a bude doma vypadat nevhodně. Mikroskop LEVENHUK Rainbow 2L NG Rose ve stylovém provedení něžně růžové barvy se skvěle uplatní v interiéru libovolného bytu!

Mikroskop LEVENHUK Rainbow 2L NG Rose

Optické vlastnosti

Veškeré optické prvky okulárů a čoček jsou vyrobeny z vysoce kvalitního skla s několika antireflexními vrstvami, což zajišťuje vysoký stupeň propustnosti světla a kontrastní obraz. Zvětšení u základní konfigurace je 64-640x.

Funkce a design

Otočná hlavice okuláru má vertikální sklon 45°, což umožňuje najít nejvhodnější polohu pro okulár. Objektivy jsou instalovány na revolverové hlavici, díky čemuž lze rychle měnit zvětšení, aniž by bylo nutné přerušit práci. Tělo mikroskopu neobsahuje plastové prvky, čímž se prodlužuje jeho životnost. Posun zaostřovacího mechanismu a pracovního stolku je velmi plynulý, nezasekává se a neklade odpor.

Možnost studia neprůhledných objektů

Jedná se o kvalitní a spolehlivý biologický mikroskop amatérské úrovně, určený pro žáky, studenty a všechny, kdo se zajímají o tajemství mikrosvěta. Díky dvěma osvětlovacím LED tělesům umožňuje studovat jak průhledné, tak neprůhledné objekty, a jeho kovový korpus i vysoce kvalitní optické prvky zajišťují spolehlivost a dlouhou životnost přístroje.

Osvětlení a napájení

Osvětlení mikroskopu je napájeno z rozvodné sítě pomocí adaptéru, takže se nemusíte starat o baterie. Mikroskop je vybaven dvěma zdroji osvětlení z LED diod, které umožňují pozorování mikropreparátů v procházejícím i odraženém světle. Díky tomu je nyní snadné se zabývat se mikrostrukturou mince nebo povrchu listu papíru. Jas osvětlení lze regulovat tak, aby se zajistil optimální jas pro každý mikropreparát.

www.levenhuk.cz