Nejexotičtější golfová hřiště

Venku se nám pomalu začíná oteplovat a aktivní golfisté se těší na zahájení golfové sezóny. Pokud jste přecijen netrpěliví a chtěli byste si zahrát golf již teď a zatrénovat si na pořádný turnaj, můžete využít z mnoha nabízených golfových zájezdů v exotice. Vydat se tak můžete na Mauricius, Maledivy nebo do Dubaje, na nejlepší golfová hřiště světa.

Dubaj disponuje úchvatnými greeny na kterých se Vám bude perfektně hrát. Kluby se snaží nabízet prvotřídní podmínky a nejvyšší kvalitu služeb, aby zážitek z vaší hry byl nezapomenutelný. Nebude tedy pro Vás překvapením, pokud zde při hře narazíte na hvězdy jako je Tiger Woods, Ernie Els nebo Colin Montgomerie. Pokud si budete chtít odpočinout od hry golfu, můžete využít široké nabídky dalších sportovních aktivit jako je například tenis, lyžování na písečných dunách nebo potápění. Služby jsou zde na úrovni jako v nejlepších střediscích v Evropě.

Pokud vás láká exotika a s ní spojený golf, určitě budete okouzleni Mauriciem, ostrovem v Indickém oceánu. Kromě průzračného moře, jemného písku a příjemných teplot se Mauricius pyšní i nádhernými golfovými resorty. Mezi nejoblíbenější patří resorty Belle Mare Plage Resort, Paradis hotel, Tamarina Golf and spa resort, Heritage golf resort. Všechny hotely nabízí to nejlepší co si můžete přát. Nádherné pokoje, restaurace, bary, lázně. Golfová hřiště jsou pak v bezprostřední blízkosti hotelů s neomezenými přístupy.

Kromě nádherného Mauriciu můžete navštívit i ráj na zemi – Maledivy. I zde je k dispozici mnoho golfových klubů. Nejznámější Kuredu golf club. Toto hřiště je prvním a prozatím také jediným golfovým hřištěm svého druhu na Maledivách. Nachází se na Lhaviyani atolu, ve východní části ostrova Kuredu. Další NUWARA ELIYA GOLF CLUB patří zase mezi nejlepší hřiště v Asii. Krom těchto resortů určitě stojí zato navštívit i další resorty jako jsou VICTORIA GOLF & COUNTRY RESORT a ROYAL COLOMBO GOLF CLUB. Novinkou ze světa golfu na Maledivách je projekt plovoucího hřiště, které vznikne vytvořením tří propojených ostrovů, které spojí podvodní tunely. Máme se tedy na co těšit.