Proč satelitní komplet?

Pro příjem satelitního signálu je zapotřebí kompletní zařízení skládající se z antény (paraboly), LNB konektoru a satelitního přijímače.
Parabola – je určena pro příjem signálu družice, v nabídce na www.satelitni-komplety-satelit.cz jsou paraboly od průměru 30 cm do průměru více jak 100 cm. Nejprodávanější satelitní paraboly jsou o průměru 60 cm pro příjem signálu z jedné družice a 80 cm pro příjem signálu z družic dvou.
LNB – připevňuje se na parabolu a vlastně převádí satelitní signál do satelitního přijímače. S recieverem je propojen koaxiálem za pomocí f-konektorů
Satelitní přijímače– v nabídce na www.satelitni-komplety-satelit.cz najdete satelitní přijímače s možností nahrávání, satelitní přijímače umožňující příjem signálu vysoké kvality Dále pak multifunkční satelitní přijímače nebo satelitní přijímač umožňující příjem digitálního vysílání jak ze satelitu (DVB-S) tak i z pozemního vysílání (DVB-T). V neposlední řadě pak satelitní přijímače s dekódovacím systémem cryptowoks

Programová nabídka

Z jaké programové nabídky si lze vybrat?
V současné době poskytují v České republice nabídku příjmu pro příjem českých programů ze satelitu čtyři poskytovatelé patří mezi ně. Skylink, CSlink, UPC a DIGI TV. U těchto poskytovatelů si můžete vybrat buď balíček programů za měsíční platby nebo získat dekódovací kartu za poplatek navždy. Při cenovém srovnání vychází v době psaní tohoto článku nelevnější příjem českých programů od firem Skylink a CSlink. Doživotní nabídku programů můžete získat za dva tisíce Kč.
Satelitni-komplety-satelit.cz nabízí mimo satelitní komplety také kompletní příslušenství pro montáž satelitu jako například dálkové ovladače satelitů, satelitní paraboly , držáky, kabeláž k satelitům, LNB konektory či přepínače. V případě, že chcete ušetřit čas s laděním satelitu, připravili jsme pro Vás službu „předladění satelitního kompletu“. Rádi pro Vám ve vybraných lokalitách satelitní komplet také nainstalujeme a zprovozníme.