Slevy na tělo, každý den slevy na estetické služby

Slevy na tělo, každý den slevy na estetické služby

Už je to nad míru jasné…hromadné slevy ovládly Českou Republiku. Princip hromadných slev je až geniálně jednoduchý. Každá nabídka je zlevněná o 30%, 40%, 50%, 60%, 70%, 80% nebo 90%, a teprve pokud se sejde dostatečné množství zájemců o tuto nabídku, bude aktivována.

Bohužel s nárůstem slevových serverů jsme se my, zákazníci, dostali do nepříjemné situace. Jak se zorientovat na trhu? Jak si vybrat ten správný server? Hledám konkrétní nabídku, kde ji v nepřeberném množství slevových serverů najdu? Jak poznám, že je nabídka opravdu korektní a s nejlepší cenou?

Pro ty z nás, kteří se zajímají o krásu, hubnutí, omlazení pleti a další atraktivní témata, máme řešení. Představujeme Vám nový slevový server zaměřený pouze a jedině na témata krásy a zdraví. Server je pod záštitou estetického a laserového centra Petra Clinic, který je zárukou korektní nabídky a nejlepší ceny.

Zeptali jsme se majitelky Petra Clinic a portálu paní Petry Řehořkové:

Proč vznikl projekt “slevy na tělo“?

Petra Řehořková: Po rozmachu slevových serverů se na nás začalo obracet stále více zákazníků, kteří si koupili estetickou službu se slevou a nebyli spokojeni. Liposukci, omlazení pleti, hubnutí… to nabízí téměř každý server, ovšem kvalita je často nevalná a v horších případech může být až zdraví ohrožující. Proto jsme vytvořili portál, na kterém jsou pouze pečlivě vybrané a otestované nabídky a zákaznici si tak mohou být jisti, že dostanou kvalitu.

V čem se „slevy na tělo“ liší od ostatních slevových portálů?

Petra Řehořková: “Slevy na tělo“ je server zaměřený na témata, která nás všechny oslovují: krásu a zdraví. Díky cílenému zaměření pouze na tyto obory, můžeme nabídnout výlučně ověřené a kvalitní nabídky za cenu, kterou jinde nenajdete. Stačí čekat, až se objeví nová nabídka.

Jak se zákazníci dozvědí, že jste uveřejnili novou nabídku?

Petra Řehořková: Nejjednodušší možností je přihlásit se k odběru našich newsletterů, které Vám ihned po spuštění nové slevy pošlou tuto informaci na Váš e-mail. Budete tak o slevě vědět okamžitě a jako první. A pokud jste fanoušky Petra Clinic na Facebooku, dozvíte se o nové nabídce na našem profilu.

Co nás čeká na v nejbližších dnech?

Petra Řehořková: Budete si moci vybrat z permanentek na tvarování těla Vacu Body Space nebo Vacu Fit Thermal, dále si vyzkoušíte unikátní Kolagenárium, omlazení pleti laserem nebo mikrodermabrazí, permanentní depilaci, bezbolestnou liposukci a mnoho dalšího.