Auto ESA a iDNES.cz poradí o ojetých automobilech

Máte problémy při výběru ojetého vozu? Nevíte jak postupovat při jeho prodeji? Navštivte společnou poradnu jednoho z největších tuzemských autobazarů Auto ESA a zpravodajského portálu iDNES.cz. Odpověď na své otázky dostanete do 24 hodin.

Poradna obsahuje tři tematické okruhy – koupě vozu, prodej vozu a servis. Čtenářům tak nabídne ucelený pohled na problematiku trhu s ojetými vozy. Vyškolení odborníci z Auto ESA pomohou motoristům při řešení veškerých problémů, na které mohou narazit při nákupu, prodeji či servisu svého automobilu. Cílem unikátního projektu je pomoci zákazníkům s lepší orientací v tuzemské nabídce ojetých vozů

„Jsme rádi, že spolu portálem iDNES.cz můžeme představit další projekt, který přispěje ke zvýšení kvality tuzemského trhu s ojetými vozy. Zákazníci se na poradnu mohou obrátit s řešením jakéhokoli problému, který souvisí s ojetými vozy. Určitě jim pomůžeme najít řešení,“ říká ředitel marketingu Auto ESA Filip Kučera.

„Projekt je koncipován jako odborná poradna, která nabízí našim čtenářům další doplňkové služby,“ komentuje zahájení spolupráce šéfredaktor sekce AUTO iDNES.cz František Dvořák.

Auto ESA dlouhodobě pracuje na zvyšování kvality prodeje ojetých vozů. Během 18 let realizovala řadu inovativních projektů, které pozitivně ovlivňují celý tuzemský trh. Svým zákazníkům jako jeden z mála autobazarů v České republice například dává stoprocentní garance na původ vozu a jeho technický stav. Mezi autobazary je lídrem v boji proti praktikám, které snižují důvěryhodnost celého sektoru obchodu s ojetými vozy jako je přetáčení tachometrů.