EKG přístroje, na které se můžete spolehnout

EKG přístroje, na které se můžete spolehnout

Nejste spokojeni s dosavadním technickým vybavením měření EKG, které používáte na Vaší kardiologické klinice? Rádi byste se spolehli na přesné výsledky, jež usnadní správnou diagnózu? Chcete zároveň svým pacientům poskytnout dostatečný komfort a neomezovat je zastaralou technikou měření? EKG přístroje nové generace dokáží splnit všechny požadavky pro moderní způsob vyšetření srdce. Od klidového měření po zátěžové testy. Přečtěte si o dostupných možnostech lékařského vyšetření.

Různé typy pro různá vyšetření EKG

V současné době se na trhu objevila již celá plejáda EKG přístrojů. Dávno již neplatí, že pro vyšetření srdce musí pacient podstoupit několikahodinovou prohlídku v nemocnici. Proti této metodě se dnes staví takzvané Holterovo měření EKG, které přináší řadu výhod nejen pro lékaře, ale i pacienta. V důsledku se jedná o analýzu srdeční činnosti během standardního dne pacienta. Tyto EKG přístroje zvané Holter EKG totiž velmi účinně a zcela přirozeně dokáží zaznamenat kolísavost srdeční činnosti v návaznosti na určitě úkony, které pacient během dne vykonává. Lékaři přináší tato metoda možnost získat nezkreslené výsledky. Na rozdíl od klasického měření EKG. Tyto výsledky totiž nemusí mít dostatečnou výpovědní hodnotu, neboť jsou obrazem srdeční činnosti pouze během klidové fáze činnosti srdce.

Kvalitní EKG přístroje všech typů

Jestliže jste se rozhodli pro moderní technologie, rozhodně jste učili správně. Jaké přístroje se dnes ovšem nabízejí? V zásadě lze EKG přístroje rozdělit do dvou skupin na klidové a zátěžové. Pakliže jsme v minulé kapitole hovořili o klidových přístrojích, které oproti zátěžovým těžko obstojí, mluvili jsme o zastaralé technice. I moderní klidové přístroje na měření EKG totiž mají své platné a důležité místo ve výbavě dobře fungující kardiologické kliniky. Jedná se především o jejich propracovaný systém záznamu srdeční činnosti, který má dokonalou přesnost. Mezi další a důležité funkce patří:

  • barevný displej
  • rozměření a interpretace EKG křivky
  • digitální filtrace křivky
  • kompatibilita s ambulantními programy
  • různé formáty zobrazení a tisku

Důvěřujte jedné značce

Vyberte si jednu kvalitní renomovanou značku pro klidové i zátěžové EKG přístroje. Budete tak mít jistotu přesných a zároveň porovnatelných výsledků. Pakliže hledáte značku, která Vám tento servis dokáže nabídnout, rozhodněte se pro značku SEIVA. SEIVA je ryze česká značka, která svoji působnost datuje již do roku 1993. Od té doby si získala vynikající jméno a kladné reference. V nabídce SEIVA navíc naleznete varianty pro všechny možnosti měření EKG. Nespornou výhodou je také pravidelný servis, který zajišťuje sama společnost.