Fitness Praha

Fitness Praha

Hledáte kvalitní posilovnu s profesionálním personálem, přátelskou atmosférou a řadou doplňujících služeb? Chcete zhubnout pár kil snadno a lehce? Potřebujete poradit v oblasti výživy, případně s konkrétními cviky nebo cvičebním plánem? Potom je posilovna Praha určena právě Vám. Posilovna Praha se nachází v Praze 10 na ulici Topolová 2916. Fitness Praha je vybaveno těmi nejmodernějšími přístroji Grün sport, které vyznávají přední čeští i zahraniční sportovci velkých jmen.

Posilovna Praha 10 se rozprostírá na neuvěřitelných 400 metrech čtverečních a je plná posilovacích přístrojů a příslušenství. Nabízíme také nejrůznější potravinové doplňky, energy drinky i koktejly, které Vám cestu za vysněnou postavou výrazně usnadní. Personál fitness Praha je vstřícný, ochotný a ke každému z návštěvníků přistupuje s maximální obezřetností. Naši trenéři i fitness poradci Vám zodpoví kterýkoliv dotaz, stačí se jen zeptat! Atmosféra fitness Praha je milá a přátelská, své místo si zde proto naleznete i Vy!

Pokud se k nám chystáte poprvé, vstup máte ZDARMA! Prozkoumejte naši posilovnu, její stroje, případně si dohodněte svůj osobní cvičební plán anebo se poraďte o vhodnosti tréninku. Pro další návštěvy u nás můžete využít permanentky nebo jednorázový vstup za výhodnou cenu. Pro stálé zákazníky máme připraveny i zajímavé členské balíčky, které jsou plné atraktivních výhod!

Přijďte si protáhnout tělo do posilovny v Praze 10. Po aktivním odpočinku navštivte místní masáže, solárium nebo další doplňkové služby, které zahrnují nehtovou modeláž či prodlužování řas. Naše fitness centrum si oblíbili i některé známé osobnosti i významní sportovci. Cvičte u nás i Vy! Odborný personál, příjemné prostředí, bezkonkurenční ceny a řada doplňkových služeb – to je posilovna Praha 10!