Gastro vybavení 2

Gastro Velkoobchod

 

Gastro velkoobchod vybavení dodáváme za velkoobchodní ceny do nejrůznějších provozoven jako jsou restauracepizzerieškolyškolkynemocniceubytovny,penzionyhotely, atd. Společnosti a firmy, které podnikají v oblasti maloobchodu, velkoobchodu, se u nás mohou zaregistrovat jako velkoobchodní odběratelé typu B a bude jim poskytnuta sleva na veškeré gastro zařízenívybavení.

Objednání možné i bez registrace! 
Pro objednání ze Slovenska využívejte stránky www.gastrozone.sk.


Už se nám hlásí jaro a s ním stolování venku na zahradách, teráskách a u nás tolik oblíbené grilování. 
Ale také hlavně dětmi milované zmrzliny a s nimi zmrzlinové poháry, kterých u nás najdete opravdu hodně.

Nabízíme 
dárkové certifikáty, poukázky v různých hodnotách, jako dárek vhodný například pro svatby, narozeniny a podobně.

Pokud hledáte tipy na dárky nechte se inspirovat naší nabídkou v sekcích  Akce, Tipy na dárky pro muže, Tipy na dárky pro ženy,  Tipy na dárky pro oba, či Tipy na vychytávky.


 

Společnost GASTROZONE nabízí velkoobchodní dodávky zboží pro firmy, za zvýhodněných cenových podmínek.

 

 

Společnosti a firmy, které podnikají v oblasti Gastronomie – restaurace, hotely, penziony, bary, cukrárny, rekreační střediska, jídelny ,…. se u nás mohou registrovat jako velkoobchodní odběratel typu A a bude mu poskytnuta sleva na veškeré výrobky, které společnost GASTROZONE nabízí.  Registrace je velmi jednoduchá ZDE >>.

Po zaregistrování již standardně vstupujete do našeho systému jako registrovaný zákazník typu A, který má již nastavené svoje velkoobchodní ceny.

 


Společnosti a firmy, které podnikají v oblasti Obchodu – maloobchodní prodej, velkoobchodní prodej, zásilkové firmy,… se u nás mohou registrovat jako velkoobchodní odběratel typu B a bude mu poskytnuta sleva na veškeré výrobky, které společnost GASTROZONE nabízí. Zákazník tak může následně výrobky dále prodávat. Registrace je velmi jednoducháZDE >>.

Po zaregistrování již standardně vstupujete do našeho systému jako registrovaný zákazník typu B, který má již nastavené svoje velkoobchodní ceny.