gastro vybavení

Gastro vybavení – Gastrozone

Společnost GASTROZONE nabízí velkoobchodní dodávky zboží pro firmy, za zvýhodněných cenových podmínek.

 

Společnosti a firmy, které podnikají v oblasti Gastronomie – restaurace, hotely, penziony, bary, cukrárny, rekreační střediska, jídelny ,…. se u nás mohou registrovat jako velkoobchodní odběratel typu A a bude mu poskytnuta sleva na veškeré výrobky, které společnost GASTROZONE nabízí.  Registrace je velmi jednoduchá ZDE >>.

Po zaregistrování již standardně vstupujete do našeho systému jako registrovaný zákazník typu A, který má již nastavené svoje velkoobchodní ceny.

 


Společnosti a firmy, které podnikají v oblasti Obchodu – maloobchodní prodej, velkoobchodní prodej, zásilkové firmy,… se u nás mohou registrovat jako velkoobchodní odběratel typu B a bude mu poskytnuta sleva na veškeré výrobky, které společnost GASTROZONE nabízí. Zákazník tak může následně výrobky dále prodávat. Registrace je velmi jednoducháZDE >>.

Po zaregistrování již standardně vstupujete do našeho systému jako registrovaný zákazník typu B, který má již nastavené svoje velkoobchodní ceny.
 

 

Pokud si netroufáte na nákup v našem online internetovém katalogu, který je dělen na sekce dle typu sortimentu a nebo dle jednotlivých výrobců, můžete vybírat i z našich katalogů a objednávat pomocí objednávkového formuláře.

Vstup pro registrované – ZDE.

Přejeme příjemný nákup a krásné gastro zážitky

Team GASTROZONE.