Masáže jsou plné zážitků

Chcete se nechat hýčkat rukama profesionálního maséra? Přináší Vám masáž radost a úlevu? Umíte si představit masáž, která je sestavena speciálně pro Vás? Pak studio Martin je přesně to místo, které hledáte. Masáže jsou zaměřeny nejen na Vaše tělo a zdraví, ale i na Vaši rovnováhu, mysl a duši. Masírovat Vás bude zkušený masér vlastnící osvědčení od ministerstva zdravotnictví i evropské unie, masérskou školu ukončil zkouškou z masáže, anatomie a biologie.

Prožijte thajskou masáž v centru Slaného

Thajská masáž Vám nabízí mystický únik z reality, zastaví se čas a ticho se stane jediným šeptáním. Studio Martin se Vám díky thajské masáži stane místem, které vyzývá k odpočinku, kde najdete sami sebe a prožijete pocit pohody a klidu. V masážním studiu Martin na Vás ale nečekají jen thajské masáže. Lze vřele doporučit i zdravotní klasickou masáž nebo masáž lávovými kameny. Záleží jen a jen na Vás, na Vašich potřebách a požadavcích.

Masáže jsou jednou z nejstarších léčebných metod

Masážestimulují tok energie a posilují léčivou sílu těla. Studio Martin je vyhledávané masážní studio nejen mezi obyvateli Slaného, ale i celou řadu lidí z Kladna a širokého okolí. Thajské masáže, klasické masáže i masáže lávovými kameny využívají také firmy, po dohodě je možné pozvat si maséra i k Vám domů.

Můžete také využít možnosti Dárkového poukazu a darovat masáž svým nejbližším, třeba k narozeninám, svátku, pod vánoční stromeček nebo jen tak pro radost. Hodnotu poukazu si zvolte sami, a to na jakékoli služby, které studio nabízí, nebo když nevíte, tak zvolte jednoduše poukaz univerzální.

Kontaktujte studio Martin a objednejte si svoji masáž. Říkáte, že jste ještě nikdy na masáži nebyli? Nevadí. Je nejvyšší čas začít. Masér Masážního studia se Vám bude maximálně věnovat.

 

 

Těhotenská masáž budoucích maminek

Masáže zabraňují stresu a úzkosti, pomůže Vám zrelaxovat se, „cítit se dobře“, což napomáhá ke zdravému těhotenství a s masáží se zvyšuje tělesné a smyslové vědomí, což způsobuje, že lépe přijímáte Vaše tělesné změny a nárůst hmotnosti, které často způsobují stres a potíže pro nastávající maminku.

Masáže dětí a kojenců

Dotekové relaxační techniky masáže zbavují děti napětí. Masáž pozitivně ovlivní děti, které trpí specifickými poruchami. Jde o jemné hlazení, při němž se nevyvíjí tlak, proto touto masáží nelze ublížit. Metada masáží dětí a kojenců je natolik univerzální, že ji můžeme užívat jak u zdravých, tak i u handicipovaných dětí.