Neotřelé podoby futonu

Neotřelé podoby futonu

Máte rádi přírodní matrace futony? A co takhle nějaké nové a neotřelé podoby futonové matrace? Podívejte se na naše originální spojení tradičního futonu a moderního designu v podobě křesílek. Všechny výhody futonů, jako že se přizpůsobí tvaru těla, jsou vhodné pro alergiky, udrží tělo v suchu, jsou ušité z prodyšných materiálů a dopomáhají tzv. aktivní relaxaci, si zachovávají i křesílka.

Křesílko Nodo

Toužíte po pohodlném a originálním sezení? Křesílko Nodo je neobyčejný designový doplněk, který zkrášlí každý pokoj. Je k dispozici v 40-ti barvách. Po rozložení lze využít jako provizorní lůžko nebo podložka k hraní společenských her.

Tvrdost: 5

Složení: 100% bavlna

Velikosti (výška, šířka, délka): 14/85 x 90 x 180 cm

Křeslo a sofa Hippa

Hippa se dodává ve dvou velikostech. Můžete si ji vybrat jako křeslo o šířce 90 cm nebo jako pohovku o šířce 140 cm. Velkou předností je možnost rozložit na plnohodnotnou matraci, na které se pohodlně prospí pán domu i návštěva. Je rovněž k dispozici v 40-ti barvách.

Tvrdost: 5

Složení: 100% bavlna

Velikosti (výška, šířka, délka): 25/75 x 90 x 200 nebo 25/75 x 140 x 200

Je nám potěšením jako první v ČR představit křesla a pohovky z futonové matrace. Nechte se hýčkat přírodou. Křesla jsou vyrobena ze 100% bavlny. Jsou pohodlná a praktická (lze využít i jako lůžko, hrací podložku). Neotřelý, moderní doplněk zkrášlí každý pokoj. Vyberte si originální barevnou kombinaci a nechte své přátele tiše závidět.