Ponořte se do čokolády a potěšte své smysly

Ponořte se do čokolády a potěšte své smysly

Chcete si Vy, nebo vaším blízkým dopřát nějaký nevšední, ale zároveň velmi příjemný zážitek? Máte pocit, že jste ve stresu a potřebovali byste si odpočinout, a zároveň mít pocit, že o Vás někdo pečuje? Vyzkoušejte nějakou za naší nabídky masáží. A získejte pocit uvolnění a svěžesti.

Láká Vás vyzkoušet metodu starou několik tisíc let? Zkuste masáž lávovými kameny. Kdy již ve staré Indii vkládali na tělo horké kameny, a dávali je na tělo na místa, které jsou bolestivá. Věřili, že v kamenech je síla, která Vám pomůže vrátit ztracenou sílu.

Lávové kameny mají silnou energetickou vibraci a výborně akumulují teplo, tím dochází k regeneraci tkání. Masáž lávovými kameny Vás zbaví bolestí kloubů a zad. Zbavují naše tělo toxinů a stimulují krevní a lymfatický systém.

Čokoládová masáž Vám zase navrátí ztracenou krásu. Zpevní Vaší pokožku, zpomalí proces stárnutí a zbaví Vaše tělo celulitidy. Čokoláda omlazuje a navíc krásně tonizuje Vaší pokožku. Působí na všechny Vaše smysly. Obsahuje soustu vitamínů a je optimální podporou pro štíhlou linii. Dopřejte si čokoládové hody, při kterých neztloustnete.

Pokud Vás trápí bolavé klouby a máte revmatické problémy, ten nejlepší výběr pro Vás bude medová masáž. Pomáhá při chronických bolestech. Navíc krásně čistí pleť a pomáhá se zbavit akné. Má také skvělé detoxikační vlastnosti. Vyzkoušejte některou z těchto masáží a udělejte něco pro své zdraví. Nechce nás, at Vás můžeme chvíli rozmazlovat.