Představení kurzu angličtina online pro začátečníky.

Představení kurzu angličtina online pro začátečníky.

Angličtina pro začátečníky je unikátní výukový systém pro samostudium. Kurz angličtina pro začátečníky A1 je určen pro úplné začátečníky, A2 je pro znalé začátečníky. Unikátnost systému spočívá především v interaktivním budování slovní zásoby, online výkladech gramatiky a okamžitého překladu.

Angličtina pro začátečníky je rozdělena do 4 fází: čtení, poslech, dril, nácvik ve cvičení. Můžete si vybrat z několika hlasů rodilých mluvčích anglického jazyka, kteří Vám přečtou cokoliv, co si označíte nebo je právě vykládáno. Navíc si můžete nahrát Vaší výslovnost a porovnat si jí s výslovností rodilého mluvčího a tak se neustále zlepšovat. Revoluční video výklad gramatiky je ojedinělým systémem v České republice. Sympatickou lektorku máte vždy po ruce stejně jako srozumitelné a názorné výklady gramatiky ke stažení.

Stáhněte si nejdůležitější MP3 poslechy, PDF výklady, PPS výklady, MP3 slovíčka, mezinárodní zkoušky nanečisto a další materiály přímo do Vašeho počítače, IPODU, notebooku či mobilu a mějte je tak skutečně kdykoliv k dispozici! Motivací k učení Vám bude lišta pokroku neustále ukazující Váš pokrok při studiu. Angličtina pro začátečníky přináší garanci kvality díky špičkovému umístění v soutěži internetové efektivity a TOP7 Nápad roku.