Sezení bez bolesti? Na pružinovém sedáku!

Sezení bez bolesti? Na pružinovém sedáku!

Sezení bez bolesti se Vám zdá nedosažitelné? Bolí Vás během práce na počítači, v kanceláři či na pracovišti záda, loupe v kříži a máte ztuhlý krk? Sezení bez bolesti je otázkou správné volby židle a my máme pro Vás to nejlepší řešení! Vyzkoušejte světový hit číslo jedna ve zdravém sezení bez bolesti a pořiďte si úžasnou zdravotní židli SpinaliS s revolučním výkyvným sedákem. Ulevte svým zádům stejně, jako je zbavily bolestí stovky spokojených zákazníků po celém světě! Vyzkoušejte patentovaný sedák na pružině a přesvědčte se, že sezení bez bolesti zbaví problémů se zády i Vás!

Sezení bez bolesti znamená sedět na židli jako na balónu

Sezení bez bolesti je základním předpokladem úspěšných pracovních výsledků. Jak byste mohli podávat v práci nebo ve škole stoprocentní výkony, když Vás sužují problémy se zády, krkem a klouby? Zdravotní židle Spinalis takové sezení bez bolesti garantuje – díky unikátnímu pružinovému sedáku! Tento sedák úspěšně simuluje sezení na balónu, známé z posiloven a rehabilitačních center. Co to znamená?

  • úžasná a rychlá úleva zádům
  • snížení tlaku na meziobratlové ploténky a obratle
  • prevence proti ochabnutí zádových a břišních svalů
  • efektní posílení zádových svalů během sezení
  • zlepšení držení celého těla

prodloužená záruka kvality 3 roky

Problémy se zády rychle zmizí a už se nikdy nevrátí!

Sezení bez bolesti

už nebude jenom krásným snem – díky zdravotní židli SpinaliS s pohyblivým sedákem se konečně zbavíte mučivých trápení se svými zády! Rychle a jednou provždy! Nespoléhejte se na obyčejné zdravotní židle, které vykazují pouze několik líbivých ergonomických doplňků a vylepšení, a zvolte skutečnou záruku sezení bez bolesti – židli SpinaliS! Požadujte prověřenou kvalitu!