Ubytování v Kašperských Horách na Šumavě – pro každého něco

Chystáte se na Šumavu a hledáte vhodné ubytování, které by splnilo Vaše představy? Aparthotel Šumava 2000 nabízí různé druhy ubytování v Kašperských Horách, ze kterých můžete vybírat. Přímo v Kašperských Horách se můžete ubytovat v komfortních studiích a apartmánech v Aparthotelu Šumava 2000 nebo v Bed & Breakfast pokojích v podkroví Centra volného času. Nedaleko Kašperských Hor, na samotě zvané Rajsko, jsou Vám k dispozici dvě krásné designové vily. Každý druh ubytování v Kašperských Horáchmá něco do sebe a záleží jen na Vás, co si vyberete.

Komfortní studia a apartmá

Přímo ve 4* hotelu se můžete ubytovat ve vkusně zařízených studiích a apartmánech, které mají vlastní koupelnu, plně vybavenou kuchyňku a jídelní kout. Pro větší rodiny nebo skupiny přátel je k dispozici také luxusní rodinný apartmán s vlastním vchodem. V hotelu byste si neměli nechat ujít návštěvu wellness centra, kde Vám bude k dispozici vířivka, bylinná parní lázeň, sauna a infrakabina.

Bed & Breakfast pokoje

Především pro spřátelené rodiny, skupinky maminek s dětmi předškolního věku, skupinky větších dětí s dozorem, ale i ty, kteří hledají příjemné ubytování za malé ceny, jsou vhodné útulné bed & breakfast pokojev podkroví s výhledem na historické náměstí i okolí. K dispozici je 7 kompletně zrekonstruovaných pokojů. Jedná se o ubytování se společným sociálním zázemím, kuchyní a jídelnou. V přízemí budovy jsou herny a další krásné prostory pro děti.

Designové vily Šumava 2000

Pokud hledáte pro Vaši dovolenou či víkend něco výjimečného, jsou luxusní designové vily to pravé pro Vás. Ty se nachází nedaleko Kašperských Hor, na samotě zvané Rajsko. Vily se skládají ze dvou zvukově i opticky oddělených mezonetových apartmá. Každé apartmá má velký, vzdušný a světlý obývací pokoj spojený s kuchyní, oddělené WC a šatnu, terasu, 3 ložnice, koupelnu se dvěma umyvadly a sprchou. Vily jsou vhodné pro ty, kteří během své dovolené chtějí komfort a klid.

Ať už si vyberete jakékoliv ubytování v Kašperských Horách, jistě uspokojí Vaše požadavky a vy si užijete pohodovou a ničím nerušenou dovolenou.