Versace Venere

Spolupráce výrobce keramických dlažeb a obkladů  Gardenia Orchidea a módního návrháře Gianni Versaceho začala v roce 1997.

Série keramických dlažeb a obkladů Versace Venere disponuje šesti jemnými barevnými odstíny. Základ tvoří barvy béžové, zlaté a stříbrné. Keramická dlažba a obklady Versace Venere vzhledem připomíná luxusní mramor s lesklým povrchem. Série Versace Venere se vyrábí ve čtvercovém formátu 50×50 cm a je doplněna bohatě zdobenými dekory ve formátech 15×30 cm 15,3×15,3 cm. Najdeme zde taky velké množství listell, které jsou typické zdobnými prvky a ornamenty. V nabídce najdeme dekory s motivy květin, mozaik a ornamenty a portréty, které se vyrábí na keramických deskách ve velikosti 100×100 cm. K dispozici jsou dvě barevné varianty, a to zlatá a stříbrná. I v této sérii najdeme barevnou mozaiku, obklady s plastickými vzory pruhů a obdélníků. Keramické obklady a dlažby série Versace Venere působí nadčasovým a klidným dojmem, dokáže podtrhnout zvláštní náladu v celém bytovém interiéru. Je vhodná nejen do koupelen, ale i do reprezentativních prostor a bytového interiéru, kterým dodá lesk, luxus a elegantní krásu. Přesvědčit se můžete na online fotogalerii koupelen http://www.studiokoupelen.cz

Keramické obklady a dlažba Versace zaujme všechny ty, kteří mají rádi honosný, bohatý a výrazný styl. Keramická dlažba a obklady Versace vyniknou v celém bytovém interiéru a dodají mu punc výjimečnosti a atraktivity. Své uplatnění najdou také v koupelnách, kde působí čistým a zářivým dojmem. Jsou také i do reprezentativních prostor, hotelů a salónků, kterým dodají punc důležitosti a vznešenosti.  Série keramické dlažby a obkladů Versace jsou typické zdobnými prvky, vysokým leskem a ornamenty.  Často se objevuje barevná imitace mramoru a drahých kamenů. Italský výrobce Versace nabízí keramickou dlažbu a obklady v devíti sériích, které vytváří luxusní a bohaté interiéry.