Žebříček plastických zákroků!

Žebříček plastických zákroků!



Zajímá Vás jaké jsou nejžádanější a nejčastěji prováděné zákroky z oblasti plastické chirurgie? Nebo jste zvědaví na jakém místě se umístil zákrok, který jste podstoupili?

Sestavili jsme pro Vás žebříček nejžádanějších plastických operací vůbec. Nebude velkým překvapením, že největší oblibě u žen se těší Zvětšení prsou, zatímco u mužů je největším favoritem plastická operace víček, která se u žen umístila na druhém místě. Následující společnou variantou mužů a žen je liposukce, kterou kupodivu podstupují více muži než ženy. Dle relativního srovnání 74 % mužů, kteří podstoupili nějakou plastickou operaci podstoupili právě liposukci. Zatímco u žen je to „pouhých“ 53%.

U žen hraje významnou roli nejen zvětšení prsou, ale taktéž tvarování prsou, čili ponechání původní velikosti s přidáním nového tvaru prsníku. Mezi další, velmi oblíbené, zákroky z oblasti plastické chirurgie patří: plastická operace nosu, plastická operace břicha, zvětšení rtů či facelift neboli vyhlazení známek stáří z Vaší tváře. Plastická chirurgie, je jedním z nejrychle se rozšiřujícím odvětvím medicíny a tak není divu, že roste zájem o zákroky, které již stojí zlomek ceny c v minulých letech.

A na co se můžeme těšit v budoucnosti? Zejména plastická chirurgie zaměřená na mužskou populaci dostává nový spád. Konec trápení v posilovně, jednodušše si necháte pod kůži vložit implantáty kterýchkoli Vámi vytoužených svalů. Jediná vada pak spočívá v jejich funkčnosti, která nebude jako ta skutečná. Nicméně, kompletní přestavení Vašich tělesných proporcí již podstoupila řada lidí, kteří si nový trend pochvalují.