Boty CCC

CCC obuv Kids je ušitá na míru dětem. Je vyrobena z vysoce kvalitní kůže, která zaručuje Vašemu dítěti pohodlí a bezpečnou chůzi.

I když se staráme o naše děti již od narození, jsme si vědomi toho, že mají jít v životě vlastní cestou. Jediné, co můžeme udělat, je postarat se, aby po ní šli v dobrých botách.
Nohy dítěte se vyvijí až do věku osmi let, během této doby jsou vystavené neustálé deformaci. Proto je tak důležité zajistit jejich správný vývoj vhodným výběrem obuvi.

CCC obuv

Padnoucí obuv závisí od správně provedené konstrukce a použití vhodné technologie a materiálu. Boty Junior Kids splňují všechna kritéria, a díky tomu mohou dětským nožkám vytvořit vhodné podmínky pro jejich správný vývoj, lehkost pohybu a svalovou flexibilitu od prvních kroků. Kromě toho, na svrchní část obuvi a vnitřní výstelku je použita přírodní kůže nejvýšší kvality.

CCC obuv Junior Kids je měkká, pohodlná a také  módní a barevná. Její provedení při použití moderních technologií umožňuje správné proudění vzduchu a odvádění vlhkosti.

Junior Kids- Pro Vaše dítě to nejlepší. CCC obuv katalog.