České kožené kabelky a peněženky

 

Vycházkové hole

Pokud trávíte hodně času v přírodě, rádi se projdete městem, nebo často vycházíte pěšky do obchodů, právě pro Vás jsou  vycházkové hole. Nemusí je potřebovat jen starší ročníky, jímž ulehčí cestu, kterou mají často znepříjemněnou. Především se jedná o pomocníka při vycházkách a zároveň o stylový doplněk, který dotvoří Váš dokonalý městský outfit. Proto zauvažujte nad pořízením této praktické věcičky do Vaší výbavy. Vycházkové hole můžeme rozdělit na několik druhů – skládací vycházková hůl, bambusová, dřevěná či luxusní.

 

Kožená dámská peněženkaKožené dámské i pánské peněženky

Kožené peněženky hodně vydrží (jsou vysoce trvanlivé) a také pěkně voní. Kožené peněženky se pak dělí na dámské a pánské. Samozřejmě je několik základních velikostí peněženek – ty úplně nejmenší jsou vyhrazeny pouze na hotovost a to zejména pro výjimečné příležitosti (např. společenské večery), nebo pro případ, že máte doklady uchovány zvlášť; klasické peněženky jsou přesně ve velikosti občanského průkazu, který je největší z dokladů, a tak udává rozměr pro kožené peněženky; dámy často nosí podlouhlé peněženky, které vypadají jako psaníčko, jelikož potřebují mít po ruce hodně věcí.

Aby bylo vše ideální a Váš outfit se stal neodolatelným, měla by Vaše peněženka ladit s kabelkou, a ta by měla ladit s botami a dalšími módní doplňky.

 

Kožené dámské kabelky

Kabelka je jedním z nekonečných ženských témat. Prostě je to tak, my ženy máme pro kabelky jednoduše slabost a navíc jich potřebujeme hned několik různých velikostí, barev a podle příležitostí, kdy je nosit. Sledujeme aktuální trendy, a pokud se změní, musíme svou kabelku změnit i my. Můžete vybírat s kabelek přes rameno, společenské kabelky, i luxusní kožené dámské kabelky. 

Vyberte si svoji hůl, peněženku či kabelku, nebo vyberte kvalitní a hodnotný dárek pro své blízké!

 

Módní doplňky – vycházkové hole, kožené kabelky a peněženky.