Dětské hodiny od babičky

 

V prodejnách  jsem si především dobře vybírala nástěnné hodiny podle toho jak vypadají, jejich časoměrné funkce pro které je hlavně nakupujeme, byla u mě až na třetím místě.  Chtěla jsem mít takové zajímavé nástěnné  hodiny v každém pokoji – a to hlavně jako dekorativní  předmět, který místnost vhodně zabydlí .

 

V běžných prodejnách pro sebe nemohu vybrat žádné zajímavé hodiny. Typické nástěnné hodiny do mého domova neladí. Především nakupuji hodiny v zahraničí, jen tam jsem si uměla vybrat. A tak jsem se stala známou tím, že si ze zahraničí vozím různé zajímavé, netradiční nástěnné hodiny, ale také dětské hodiny.

 

Mám tolik hodin, že se moje sbírka stala podnětem pro mé blízké a přátele, když hledají, co nám pořídit jako netradiční dárek. Hodiny mi udělají vždy velkou radost.  Také přátelé vědí, že s obyčejnými hodinami mě nepřekvapí. Jediným úskalím je, aby byly hodiny velmi originální.

 

O letošních oslavách narozenin babička koupila vnučce dětské hodiny, které jsem ještě neviděla.

 

Podívala jsem se do internetového eshopu ZajímavéHodiny.cz, ve kterém byly zakoupeny a mé hodinářské srdce zaplesalo.

 

V e-shopu jsem mohla vybírat a vybírat – hodiny s příběhem, designové nástěnné hodiny, motivy květin, oblíbené zvířátko, exotický motiv, dětský motiv… V e-shopu zajímavé hodiny je snad každý motiv, který potěší.

 

Moje dcerka sbírá slony. Ale hodiny pro děti se slonem ještě nemá… totiž už má… dostala je od babičky ke svým narozeninám. Pro mého taťku, který má rád Londýn jsem tam našla hodiny právě s tímto městem. Myslím, že netradiční dárek pro každého najdu v obchodě zajímavé hodiny – hodiny s příběhem, dětské hodiny, hodiny s duší, hodiny do každé místnosti.