Gelové nehty ve fotogalerii 2

Gelové nehty ve fotogalerii

Proces svého stárnutí člověk nemůže zastavit, ale dokáže ho zbrzdit, případně pomocí moderní medicíny na svém těle leccos poopravit. Dnes jsou už běžné plastické operace, které klienta omladí nebo mu odstraní či opraví problémové místo. V této zdravotnické oblasti dokáže pomoci tým specialistů společnosti INTER CLINIC v Praze Radotíně. Plastika prsou je jejich doménou.

Plastická operace může odstranit i psychické problémy

Některé tělesné proporce, zejména velikost prsou, vytváří u žen určitý handicap, který může přerůst v psychický problém. Zde je právě na místě pomoc plastických chirurgů z kliniky Inter Clinic v Radotíně, která se metodami plastiky prsou věnuje už od roku 1998. Ještě o pět let delší zkušenosti má s transplantací vlasů.

• transplantace vlasů
• transplantace prsou
• poradenské centrum

Inter Clinic nabízí poradenství

Než se klient rozhodne pro plastiku prsou, měl by se poradit se svým lékařem a využít i bezplatné konzultace kliniky Inter Clinic Praha, a to buď prostřednictvím telefonní linky 732 300 900, nebo vyplněním kontaktního formuláře, který lze otevřít na webových stránkách. Na nich lze získat další informace o službách kliniky i poznatky klientů, kteří operace absolvovali.

Předností kliniky jsou kompletní služby

Klinika Inter Clinic Praha, která má za sebou tisíce úspěšných výkonů, zákroků a plastických operací různých partií obličeje a těla, disponuje moderními operačními sály, zajišťuje pooperační péči v nadstandardním a klidném prostředí s ubytovací kapacitou pro pacienty, ale nabízí i doplňkové služby jako je kadeřnický a kosmetický salon a salon s thajskými masážemi.