LPG Přestavby

LPG Přestavby

 

 

LPG je zkapalněný plyn pro pohon automobilů, který se používá jako pohonná látka pro pohon benzinových motorů. Tento plyn spaluje škodlivé látky a je téměř bez síry. Pokud jezdíte vozidlem poháněným benzinem, naftou a nebo LPG není žádný rozdíl v bezpečnosti. Je však dobré vědět, že namontovaná zařízení LPG podléhají příslušným kontrolám a předpisům. Vaše přestavba na LPG.

LPG přestavby

Přestavby LPG pro nás nejsou žádný problém. Ve svém oboru patříme ke špičce a to nejen díky cenám ale také proto, že máme ve své provozovně speciální diagnostické zařízení. 100% kvalitní přestavby LPG a spokojený zákazník jsou pro nás prioritou. Jsme velkoobchod a máme výhradní zastoupení několika automobilových značek. Přestavby LPG zajistíme společně s LPG servisemLPG přestavby ceník.

Vaše přestavba LPG bude „naladěna“ na maximum. Také pro Vás provedeme za výbornou cenu přípravu pro STK a emisePřestavba LPG u nás = 100% KVALITA a dokonalý komfort. Chcete jezdit ekologicky, levně a šetřit motor Vašeho vozu? Vsaďte na nejmodernější technologie, trendy a nechte si udělat LPG přestavbu u specialisty na slovo vzatého. LPG přestavba je novým hitem v automobilovém průmyslu. Máte pocit, že se to vzájemně vylučuje? Omyl – LPG přestavba Vás o tom přesvědčí. Obraťte se na nás a my Vás o tom přesvědčíme.

 

LPG montáže

LPG Montáže jsou u nás prováděny špičkovými profesionály s několikaletou praxí. LPG montážeprovádíme rychle, důkladně a bezpečně. LPG montáže vždy zohledňují technický stav vozidla a přání zákazníka. Naše diagnostické zařízení umožňuje provádět velice přesné montáže LPG a přesné naladění řídící jednotky. Nainstalujeme Vám nejmodernější systém LPG k Vaší plné spokojenosti. Užijte si všechny výhody LPG montáže, mezi které patří zvýšení dojezdu a tzv. sametová jízda. Zajistěte Vašim dětem snesitelné životní prostředí a jezděte na plyn místo na benzín či naftu. Co je vlastně LPG?

 


Autoalarmy, imobilizéry

…text se připravuje