Nakupka.cz | Chcete vidět svět 640krát zvětšený?

Jste už od malička blázny do chemie a biologie? Nebo je vaše dítě trošku flákač a chcete mu zábavnou formou přiblížit učení? Pro všechny případy je tu mikroskop.

 Výjimečným mikroskopem, se kterým určitě neprohloupíte, je Levenhuk 3L NG. Čím je zrovna tento mikroskop oproti ostatním   výjimečný? Zaprvé, má dvě zabudované LED diody, které vám umožní pozorovat neprůhledné předměty jak v procházejícím, tak i v odraženém světle. Navíc vám tento mikroskop umožní pozorovat zvětšením až 640krát. Toho dosáhnete kombinací okuláru 16x a objektivu 40x. Obě části jsou včetně dalších dvou objektivů (4x, 10x) součástí standardního balení.

Mikroskop Levenhuk 3L NG za svou cenu nabízí opravdu výbornou kvalitu, kterou dokazuje nejen záruční doba 3 roky. Tělo i součásti mikroskopu jsou celokovové, ne plastové. Napájen je síťovým adaptérem pro stacionární pozorování bez potřeby baterií. Délka tubusu je 16 cm, rozměry stolku 95×95 mm a zorné pole 1,8 cm. Mikroskop váží dva kilogramy a i pro děti je tak snadné s ním manipulovat.

Mikroskop Levenhuk 3L NG představuje učení zábavnou formou pro vás i vaše děti. V balení kromě obvyklých součástí dostanete navíc i lahvičku s vajíčky žábronožky, líheň pro žábronožky a několik preparátů včetně nohy mouchy domácí. Bavte se vědou!

 

Levenhuk Info