Skleněné dildo – výrobci

Skleněné erotické hračky mohou být vyrobeny ze skla nebo skla odolného proti vysokým teplotám, tzv. Pyrexu. Skleněná erotické pomůcky nejsou jen Dilda, ale existují např. i skleněné zahnutá dilda, anální skleněná dilda, atp.

V případě, že chcete koupit křišťálové dildo, pak můžete vybírat z více značek výrobců, kteří se specializují na výrobu skleněných erotických pomůcek.

Skleněné dildo z pyrexu

skleněné vibrátory není možné bezpečně čistit vyváření nebo mytím v myčce na nádobí. Pokud byste takové skleněné dildo přesto vyvařili ve vroucí vodě, riskovali byste prasknutí skla, ze kterého jsou skleněná dilda vyrobena. Proto se skleněná dilda vyrábí zmateriálu odolného proti vysokýn teplotám – Pyrexu.

Skleněná dilda – druhy a typy

Skleněná dilda mají oproti běžným vibrátorům jednu velkou výhodu. Tou je jejich design, kvůli kterému jsou tyto druhy erotických pomůcek velmi populární mezi lidmi, kteří mají rádi pěkný vzhled a příjemný materiál. dildo z pyrexu může být, jak již bylo řečeno, dildo ze skla nebo pyrexu (sklo odolné proti vysokým teplotám). Skleněné dildo může být vyrobeno z čirého skla v hladkém provedení nebo naopak tyto dilda mají více vrtev, více barev a více tvarů. A nejsou to jen skleněná dilda, ale bez problémů seženete i skleněné vibrátory.

Jak koupit skleněný vibrátor nebo skleněné dildo?

U takové erotické pomůcky jako je skleněné dildo je to především otázka vkusu. Jinak je třeba se orientovat na osvědčené výrobce, což je zárukou spokojenéo používání takových erotických pomůcek, kterými jsou skleněná dilda.

Skleněné dildo světélkuje

U materiálu jako je sklo je možné využívat mnoho vlastností, které jiné materiály zatím nemají. Jednou takovou vychytáckou je např. světélkování takového skleněného vibrátoru. Dokážete se představit, jakou pohodu dokáže v přítmí vyvolat takto příjemně světélkující vibrátor? :))

Oboustranné skleněné dildo

Skleněné dildo zakončené na obou koncíh stejně. Ano, oboustranná skleněná dilda jsou velmi populární mezi ženami se zálibou v ženách.