Čerpadla

Čerpadla

Vítejte ve světě čerpadel, doplňků a příslušenství! Exkluzivní e-shop obchodcerpadel.cz otevírá své brány! Nabízíme široký sortiment, který zahrnuje domácí vodárny, kvalitní čerpadla, ruční pumpy, manometry, tlakové nádoby, kulové a zpětné ventily a mnoho dalšího. V nabídce našeho e-shopu naleznete pouze kvalitní zboží předních českých, ale i světových výrobců. Nabízíme čerpadla a ostatní zboží, které nejčastěji poptáváte a vyhledáváte. Pokud však v naší nabídce nenaleznete třeba olejová čerpadla, konkrétní domácí vodárnu, tlakové nádoby nebo cokoliv dalšího, neváhejte nás kontaktovat. Obsáhlou nabídku rádi doplníme na Vaše přání!

Specializujeme se především na prodej kvalitních čerpadel. Na našem webu naleznete přehledné kategorie, které umožňují konkrétní čerpadlo, domácí vodárnu nebo jinou položku z našeho sortimentu efektivně a především rychle vyhledat. K prodeji nabízíme tlaková čerpadla, oběhová čerpadla, benzínová čerpadla, naftová čerpadla (neboli dieselová čerpadla), olejová čerpadla i čerpadla značek MALYŠ, SIGMA, GRUNDFOS, SEA-LAND, CADOPPI atd.

Pokud si nevíte rady s koupí konkrétního výrobku z naší nabídky, zavolejte na naši horkou linku, kde jsou pro Vás připravení naši profesionální poradci, kteří Vám rádi poradí s výběrem, ale i s parametry jednotlivých položek. Chcete-li si naše benzínová, olejová či naftová čerpadla osobně vyzkoušet, navštivte některou z našich prodejen nebo servisních středisek.

Všem zákazníkům navíc poskytujeme 5 % slevu na veškerý nabízený sortiment! Při koupi čerpadel a příslušenství nad 3000, navíc Vaše zboží zdarma dovezeme. Potřebujete více důvodů, proč nakupovat u nás? Jsme časem i zákazníky prověřený e-shop nabízející nejkvalitnější zboží za bezkonkurenční ceny! Přijďte se k nám přesvědčit. Naše otevírací doba je neomezená!