Satelitní komplety a satelity

Satelitní komplety a satelity

Satelitní komplety patří k vyhledávanému vybavení každé domácnosti. Máte-li problematický příjem českých kanálů, nebo chcete vyřešit přechod na digitální pozemní vysílání (DVB-T), zkuste navštívit nový e-shop satelitni-komplety-satelit.cz. E-shop nabízí zákazníkům široký výběr satelitů a satelitních přijímačů. Satelitní komplety můžete přehledně vybírat dle kategorií dle počtu napojených televizorů a v závislosti na požadovaném počtu přijímaných družic. Pokud si nevíte rady, zda je pro Vás vhodná jedna nebo dvě družice prozkoumejte přehled nabízených programů s důrazem na volně přijímané kanály. Kanály, které jsou kódované můžete přijímat pouze se speciální přístupovou kartou. V nabídce jsou nyní karty Skylink (dříve TradeTechnology) a CS link (dříve Gital). Na satelitni-komplety-satelit.cz opět naleznete přehledný seznam programů pro každou z nabízených karet.

Za zmínku jistě stojí zajímavá nabídka možnosti rozšíření satelitního kompletu, v případě, že do domácnosti koupíte další televizor, e-shop nabízí praktický balíček „rozšíření satelitního kompletu“. Díky tomuto balíčku nemusíte již dokupovat celý nový komplet. Podobná služba je také nabízena v případě požadavků zákazníků na rozšíření počtu přijímaných družic. Pro rozšíření satelitního kompletu na více družic, mějte na paměti nutnost paraboly o průměru 80 cm.

Samostatnou kapitolu tvoří stále oblíbenější HDTV satelitní komplety, které opět můžete vybírat z přehledné nabídky dle počtu připojených televizorů. Zejména vlastnící televizorů FULL HD, které obraz vysílají ve velkém rozlišení, ocení technickou novinku tzn. příjem televizního signálu v HD kvalitě.

Nabídka satelitních kompletů by nebyla úplná bez potřebných komponentů pro jejich montáž a propojení.  Pokud si však na montáž netroufáte je zde také nabídka dodávky na klíč včetně montáže. V každém případě doporučujeme k zakoupenému satelitnímu kompletu dokoupit alespoň přednastavení satelitu. Ušetříte si tak čas a případně i nervy pro sledování Vašich oblíbených pořadů.