Škola pro samouky

Škola pro samouky

Není třeba vyzdvihovat důležitost studia cizích jazyků. V dnešní globalizované době se bez znalosti alespoň jednoho cizího jazyka prakticky neobejdeme. Ne pro každého je však snadné například v pokročilejším věku s novým jazykem začít. Pak existuje skupina lidí, která na studium jazyků jednoduše nemá čas nebo vlohy. V současné době na trhu naleznete celou řadu kurzů pro začátečníky, které se od sebe kolikrát minimálně liší. Po delší době se však objevil velmi originální a podle všeho i efektivní způsob, jak se základy cizího jazyka „nabiflovat“.

Touto službou jsou sms jazyky. Po aktivaci služby obdržíte seznam slovíček a poslechů pro konkrétní týden. Na každý den spadají tři slovíčka a tři fráze. Týdenní snažení uzavírá minitest, kterým si ověříte dosažené znalosti. Díky sms jazykům tak za rok pojmete 2200 slov a frází! Vyberte si z kurzů angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny či italštiny.Tento typ jazykových kurzů vyvinula známá jazyková škola EVROPSKÉ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM, která se výuce jazyků a pořádání jazykových kurzů věnuje již třináct let. Mezi nejoblíbenější kurzy bez pochyby patří angličtina pro začátečníky a angličtina pro samouky. I díky těmto vyhledávaným kurzům získali autoři projektu ocenění TOP7 v anketě Vodafone nápad roku 2011.

V čem je tedy skryta hlavní výhoda služby sms jazyky? Narozdíl od běžných jazykových kurzů není studium pomocí sms jazyků časově náročné a zvládnete ho bez problému ve frontě na poště či během jízdy metrem. Další a neméně důležitou výhodou je pak samozřejmě i cena. Za méně než pět korun denně se naučíte základům cizího jazyka.