Trezory FestTech s.r.o.

S námi máte jistotu bezpečí. Specializujeme se na dodávku, instalaci a montáž trezorů, trezorových dveří a trezorových místností, bankovní techniku, turnikety a další zařízení. S námi získáte vyvážený poměr ceny a kvality jak v podobě trezorové techniky, tak i bezchybné instalaci. Na tu klademe velký důraz, protože jen při dodržení správných postupů montáže slouží bezpečnostní zařízení bezproblémově.

Již se nemusíte bát zanechat své cennosti doma. Trezory od nás zajistí klidný spánek i vám. K dispozici jsou trezory do zdi, vhozové, zbraňové, hotelové, archivační či designové.  Všechny zmíněné trezory zajistí uchovávaným předmětům, písemnostem či cennostem požadované bezpečí.  Trezorové dveře si vyberete podle vámi požadované bezpečnostní třídy. Můžete se však spolehnout, že všechny dveře splňují příslušná vládní nařízení a normy.  Efektivní turnikety s vysokou bezpečnostní se dnes stávají samozřejmou součástí veřejných budov, průmyslových areálů, sportovišť, bank, vstupů do metra či na letiště. Jsou vhodné všude tam, kde chceme zajistit bezpečnost a přitom plynulý pohyb osob. Stále častěji využívají našich služeb banky, které neustále investují do zlepšení svého zabezpečení.  Bankám a poštám dodáváme různé druhy trezorů, nájemní schránky, neprůstřelné pokladny a dotační boxy, automaty na zpracování hotovosti a další spolehlivou techniku.

Spolupracujeme pouze s osvědčenými dodavateli, kteří mají na trhu s trezory a bankovní technikou dlouhodobě své místo. V sekci reference se můžete seznámit s našimi dosavadními realizacemi. Pokud máte zájem o konkrétní produkt uváděný v této sekci, lze jej přímo zde poptat. V případě potřeby nás kontaktujte. Rádi se s vámi podělíme o své zkušenosti v oblasti trezorů a bankovní techniky. Samozřejmostí je zajištění servisu po celý týden včetně havarijní  služby po celé ČR.

Jsme společností vysoce orientovanou na potřeby klientů. Našim cílem je naplnit vaše představy o bezpečí bankovní a bezpečnostní techniky.