Vířivka od SPA STUDIO

Chcete si postavit dům a zařídit na maximum? Vyberte si z nabídky společnosti Spa Studio a užívejte si relaxování, jak je to jen možné!

Ne každý si může dovolit mít vířivku doma. Buď na to nemá prostory, nebo je to nad jeho finanční možnosti. Avšak pokud si zajdete do wellness studia, lázní nebo využijete široké nabídky wellness pobytů, tak určitě očekáváte, že vířivka nebude chybět. Při koupeli ve vířivce zrelaxujete tělo i ducha a budete se cítit skvěle. Vaše tělo bude doslova mládnout a bude to nádherný smyslový zážitek, na který jen tak nezapomenete.

Vířivka je stále častěji součást domácností, například na terasu nebo na zahradu. Pozvěte své přátele k sobě na odpoledne a užijte si volný čas na maximum. Pokud se vám ani odpoledne nechce z vířivé vany, je pro vás připravena vířivka s barevným LED podsvícením a teplou a hřejivou vodou.

Vířivky jsou nabízeny v mnoha provedeních pro různý počet osob všech věkových kategorií. Nabízí dělené dispozice pro sedící i ležící osoby a trysky jsou efektivně rozmístěny tak, aby poskytly masáž celému tělu nebo jen klíčovým oblastem zádových svalů. Jsou určeny pro domácí i komerční použití a nabízí prodlouženou záruku na vybrané technologie. Pro vířivky od společnosti Spa Studio budete jen těžko hledat srovnání s nějakým jiným dostupným produktem. Pokud si stále nejste jisti, nebo nevíte který typ zvolit, není nic snazšího než navštívit showroom v Praze. Jsou zde vystaveny nejoblíbenější modely, různých tvarů a typů van. Většina vystaveného zboží je také připravena k okamžitému prodeji.