Klinika GHC Praha

Klinika GHC Praha

Od svého založení v roce 1996 se klinika GHC Praha profiluje jako soukromé zdravotnické zařízení, které poskytuje svým klientům širokou diagnostickou a léčebně preventivní péči na vysoké úrovni.

Plastické operace, liposukce

Vedle klasických medicínských oborů se rovněž soustřeďujeme na nové a velmi rychle rostoucí segmenty. Nabízíme širokou škálu zákroků z oboru plastické chirurgie, ať už je to plastická operace nosu, očních víček, rtů, plastika obličeje a krku (facelift) nebo zvětšení prsou.

K nejoblíbenějším zákrokům plastické chirurgie vůbec patří liposukce, při které se odstraňují ložiska tukových buněk z problematických partií. Nabízíme také tumescentní liposukci s vibrací. Mezi hlavní výhody vibrační liposukce patří zkrácení operační doby a rekonvalescence.

Stomatologie – využívání nejnovějších trendů

Stomatologie naší kliniky využívá při ošetření našich klientů moderní postupy a metody za pomoci špičkového vybavení a zkušených lékařů. Součástí našich služeb je také bělení zubů a dentální hygiena, stomatochirurgie a ortodoncie.

Komplexní péče a individuální přístup

Poskytujeme vysoký standard v oblasti lékařské péče a využívání nejnovějších vědeckých poznatků. Samozřejmostí je špičkové technické vybavení a komfort pro všechny klienty.