Na dovolenou bez auta

 

Chystáte se při právě probíhajících prázdninách na dovolenou a připravujete si věci na které nezapomenout. Krom klasických věcí není na škodu zaměřit se i na takové věci, jako je cesta. Pokud jedete vlastním autem, je dobré si cestu pečlivě naplánovat. Letíte li na dovolenou letadlem, je třeba myslet nato, jak se na letiště dostat.

 

Pokud odlétáte z Pražského Ruzyňského letiště, měli byste naplánovat, jak se tam dostat. Parkování na letišti je možné, jen je třeba vybrat to nejvýhodnější. Mnoho lidí se nechá dopravit na letiště autem. Pokud mají zajištěný odvoz tam i zpět, nemusí parkování řešit. V případě, že není nikdo kdo by vás na letiště dopravil a chcete jet autem, doporučuji najít si parkoviště na letišti Ruzyně a vybrat si t0 nejvýhodnější. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit parkoviště u letiště přímo naproti odletovým terminálům. Oproti parkovištím, které jsou všude kolem je cena velmi příjemná, jsem přímo na letišti a ještě při online rezervaci získám 50% slevu.

 

Parkovacích míst je zde dostatek jak venkovních tak krytých a o bezpečnost mého vozu se stará nonstop hlídací služba s kamerovým systémem. Pro ty, kteří si zapomenou zabalit např. kartáček na zuby, mohou využít supermarketu Billa, který se nachází ve stejné budově. Krom obchodu zde naleznete i lékárnu, restauraci a další služby, které můžete využít. Webové stránky parkoviště jsou www.parkfly.cz.