Omalovánky k vytisknutí

Omalovánky k vytisknutí

Hledáte pro své děti tvůrčí činnost, která vaše děti zabaví a zároveň bude rozvíjet jejich představivost a kreativitu? Chcete aby se vaše děti zabavily na internetu a nechcete je ohrožovat nevhodným obsahem?

Vyzkoušejte proto stránky omalovánky k vytisknutí,  které jsou největším webem svého druhu na českém inernetu. Vybrat si můžete z více než sedmdesáti kategorií omalovánek, které si lehce stáhnete a vytisknete na své tiskárně. Vaše ratolest pak již může popustit uzdu svému estetickému cítění a vybarvit obrázek dle své fantazie.

Na webu   omalovánky k vytisknutí však naleznete i online aplikaci, která umožní vašemu dítěti vybarvit zvolený obrázek i bez nutnosti vytisknutí. Samozřejmě online verze omalovánek nemají takové kouzlo jako ty tištěné. Klikání myší se nevyrovná držení pastelky a objevování toho, jak dělá čáry na papíře. Nicméně žijeme v digitálním věku, proč tedy online omalovánky nevyzkoušet . Stačí si vybrat obrázek a v paletě barev klinout na barvu. Vybraná oblast se vybarví.

Omalovánky online nabízí obrázky, které jsou přehledně rozděleny do kategorií, stačí si jen vybrat. Jedná se o omalovánky k vytisknutí, ze kterých se dětí dovědí i něco o světě kolem nich, a co víc – děti si mohou obrázek vytisknout, vystavit si ho nebo poté zarámovat a pověsit na zeď.

Omalovánky jsou velmi efektivní způsob výuky, který je relativně levný a zábavný.