Opravdová exotická dovolená

Opravdová exotická dovolená

Mnoho turistů míří každoročně v zimních měsících do Egypta, aby zde utekli nepříjemnému zimnímu počasí v České Republice. Pár jedinců ovšem míří do krajin, které jsou pro většinu čechů neznámé a pro většinu čechů i finančně nedostupná. Do dalekých exotických krajin. Mezi takové patří i dovolená Zanzibar kam každoročně lidé míří i na jednu z nejkrášnějších pláží na světě Nungwi. Po staletí je tato pláž omývána Indickým oceánem a svoji volné chvíle si sem jezdí užít takové celebrity jako jeden z nejbohatších lidí na světě Bill Gates.

Druhou exotickou, ale přeci jen dostupnější verzí exotiky je dovolená Bora Bora, kde mnohdy potkáte také mnoho celebrit a boháčů z České Republiky. Díky stále větší nabídcea a snižování cen je tato lokalita stále více dostupnější. I tak čekejte ceny přehující 50 000,-Kč. Samotný ostrov je pouze 38 km čtverečních veliký a jeho předností jsou především nádherné písečné pláže. Najdete tu dva hlavní resorty s luxusním ubytováním. Spustu turistů využívá zdejší dosud neporušené lokality pro potápění, které v této oblasti plné korálů je opravdovým zážitkem.

Posledním naším tipem bude dovolená v oblasti ostrovů poblíž střední Ameriky. Karibské ostrovynabízí skutečný ráj pro příznivce klidných a luxusních dovolených. Spousta ostrovů mezi kterými jmenujeme například Dominikánskou republiku, Bahamy, Barbados, Kajmanské ostrovy, Haiti, Puerto Rico, Panenské ostrovy a další skvosty. Karibské ostrovy patří k nejskrásnějším místům naší planety a díky zvyšujícímu se zájmu turistů míří do Karibiku stále více osob toužícím po luxusním odpočinku a relaxaci.