Podlahy Hajný

Chcete ve svém bytě, domě, kanceláři či v jiných prostorách nové podlahy? Hledáte firmu, která dělá podlahy v Českých Budějovicích? Zadali jste podlahy České Budějovice, dřevěné podlahy České Budějovice nebo terasy České Budějovice a nenašlo vám to firmu, která by odpovídala vašim požadavkům? Chcete opravdu kvalitní podlahy nebo terasy?

Pak jsou tu pro vás Podlahy Hajný. Firma Podlahy Hajný působí především v Českých Budějovicích. Podlahy Hajný mají dlouholetou tradici a zajišťuje především dodávku, montáže a údržbu podlahových krytin. Už si nechcete vše zařizovat sami? Raději byste měli vše zastřešené jednou firmou?

U nás to tak je. Zajišťujeme poradenství, kalkulace, prodej a pokládku značkových a kvalitních podlah. Máme velký výběr materiálů a provedeme kompletní práce. Veškeré práce zajišťují vyškolení a zkušení pracovníci naší firmy. Výběr podlahovin je široký a můžete vybírat z parket, plovoucích podlah, palubek, korků, koberců, linoleí, PVC a dalších. Veškeré práce zajistíme my, vy si jen vyberete druh a materiál podlahy. Nabízíme klasické i luxusní podlahoviny.

Druhy podlah zahrnují parketové podlahy, dřevěné plovoucí a mozaikové podlahy, luxusní dřevěné podlahy, laminátové plovoucí podlahy, PVC podlahy, koberce a kobercové čtverce. Zajistíme i renovaci původních parketových podlah, broušení starých i nových podlah, tmelení a lakování.

Dejte svou podlahu do rukou odborníků. Snažíme se, abyste se především doma cítili příjemně a podlaha vyhověla vašim požadavkům. Práce provedeme přesně a rychle. Podlahy zhotovujeme především v jihočeském kraji, ale také po celé České republice. Bližší informace a reference naleznete na www.podlahyhajny.cz nebo nás můžete navštívit osobně. Rádi s vámi probereme vaše představy a vytvoříme vám návrhy.

Objednejte si podlahy České Budějovice nebo dřevěné podlahy České Budějovice a budete se zase cítit jako doma. V případě, že máte terasu, tak vám doporučujeme terasy České Budějovice. Jsme si jisti, že budete nadmíru spokojeni a rádi budete využívat našich služeb opakovaně. Nejdůležitější je pro nás spokojenost zákazníka a kvalitní podlahy.