Potisk na trička – netradiční dárek pro výjimečné osobnosti

Jste pozvaní na oslavu narozenin, svatební hostinu nebo jinou slavnostní sešlost? Tak to zajisté přemýšlíte nad vhodným dárkem, který by oslavenec náležitě ocenil. Na tradiční „dary“ ve formě bonboniér, dárkových poukazů nebo potravinových balíčků zapomeňte a vyzkoušejte něco netradičního, ale zároveň originálního – potisk na tričko. Stačí obyčejné tričko, společná fotografie, oblíbený citát, vtipný obrázek nebo cokoliv jiného a originální dárek je na světě!

Potisk na tričko jako příjemná vzpomínka
Obrázek na tričko může být vkusnou připomínkou společných chvilek. Vdává se vaše nejlepší kamarádka? Nebo se chystáte na oslavu otcových narozenin? Proberte domácí archivy a najděte společnou fotografii, která může nově zdobit tričko vaší nejlepší kamarádky, nebo milovaného tatínka. Při pohledu na usměvavé tváře si zajisté vzpomenou na krásné chvilky, které s vámi zažili.

Pro milovníka filmů a seriálů
Ale potisk na tričko nemusí být pouhou připomínkou, může se jednat o originální a vtipný dárek pro neméně originální osobu. Nedá váš kamarád dopustit na oblíbený seriál? Nebo si jednoduše zamiloval některého hrdinu fantasy a sci-fi příběhů? Obdarujte jej tričkem s motivem jeho oblíbeného hrdiny nebo seriálu! Vybrat konkrétní obrázek na tričko si můžete z naší obsáhlé nabídky, případně je možno poskynout obrázek vlastní.

Jak probíhá samotný tisk na tričko?
Nejpoužívanější způsob potisku triček a textilu je tradiční sítotisk. Při výrobě potisknutého trička se barva nanáší v cca 2-3 vrstvách. Barva se v tomto případě nanáší přímo do vlákna textilu. S tímto kvalitním postupem získáte jistotu, že potisknuté tričko odolá vnějším vlivům i častějšímu praní. Informace o způsobu praní a teplotě vody jsou vždy uvedeny na konkrétním výrobku.

Potisk na tričko – netradiční a originální dárek, který má nápad