R3 Group – Facility management

Hledáte firmu, která se zprostředkovává facility management? Sháníte firmu, která zajišťuje také správu bytových domů a správu nemovitostí? Máte zájem o ověřenou a důvěryhodnou firmu, která zprostředkovává komplexní služby facility managementu? Požadujete vysokou kvalitu poskytovaných služeb a individuální přístup?

Společnost R3group poskytuje komplexní služby Facility managementu, které zahrnují správu nemovitostí a další služby. Našimi klienty jsou především majitelé bytových domů, společenství vlastníků nebo bytová družstva. Správa bytových domů a správa nemovitostí jsou hlavní směry našeho podnikání. Zajistíme vysoký standard služeb, a poskytneme služby na míru. Zajistíme veškeré potřebné činnosti pro chod spravovaných objektů.

Základní činnosti správy bytových domů a nemovitostí jsou účetnictví a administrativa spojená s objektem, provozní záležitosti a obstarání souvisejících služeb. Vycházíme majitelům vstříc a po oboustranné domluvě zajišťujeme potřebné činnosti. Pro klienty máme speciální zákaznickou linku, která funguje 24 hodin denně, 365 dní v roce. Denně je k dispozici také Osobní správce, který je odpovědný za celý objekt a služby se správou spojené. Pro kontrolu správy objektů dostanou majitelé přístupy do osobní Správy On-line, kde mohou nahlížet do dokumentů a kontrolovat veškeré činnosti.

Nad rámec běžné správy domů poskytujeme ostrahu objektů, běžnou údržbu a obsluhu technologií, úklid, služby domovníka, údržbu zeleně. Správa bytových domů a správa nemovitostí je prováděna proškolenými pracovníky. To dává klientovi jistotu, že objekty jsou v dobrých rukou.  Jednou z výhod komplexnosti poskytovaných služeb je i úspora financí.

Zjistěte bližší informace na www.r3group.cz nebo nás navštivte osobně. Rádi s vámi prodiskutujeme požadovaný servis a úrovně služeb facility managementu. Individuální přístup a vytváření nabídky služeb na míru jsou naší předností.

Vložte správu svého majetku do našich rukou a nebudete se muset o nic starat. Správa bytových domů a správa nemovitostí pro vás již nebude žádný problém a břemeno navíc.