Skladování zboží v policovém regálu

Skladování zboží v policovém regálu

Nepostradatelnou součástí v naší firmě jsou policové regály. Zboží, které máme, je potřeba přehledně uskladnit. Tak jako každý sklad, zápasíme o volné místo. Důležitou součástí v našem oddělení logistiky a doručování zásilek je snadná přehlednost.

Hlavně potřebujeme uskladnit zboží, které je volně ležící na zemi, jako jsou různé dráty, kábly, krabice šroubů, apod. Zboží tohoto typu má velkou hmotnost, proto se musí na jejich uskladnění použít regály k tomu určené. Regály s kovovou konstrukcí snesou mnohem větší zátěž nežregály z méně pevných materiálů. Nosnost až 600kg snesou kovové police. Takové regályumožní uskladnit velké množství zboží na malé ploše. A to právě umožní, aby sklady nebyly nepřehledně zaplněné.

Důležité pro náš sklad bylo zvolit správně sestavu regálů. Protože náš skladový prostor má atypický tvar a ne každé zboží má stejnou výšku. Kovové policové regály nám umožňují snadnější orientaci ve skladu a snadnější práci.

Mnohem snadněji dokážeme zákazníkovi najít jím požadované zboží. Každý sklad, který má stejné nebo podobné požadavky jako my, by si měl pořídit policové regály. Jistě se stanou přínosné nejen pro vás ale hlavně pro vaše zaměstnance.