Vibrační plošiny pro pevné tělo

Toužíte po krásném a pevném těle, ale neradi navštěvujete posilovny, kde na Vás nekompromisně civí desítky cizích očí? Na naší vibrační plošině si zacvičíte v pohodlí Vašeho domova. Denně Vám stačí 5-10 minut cvičení a již za pár týdnů získáte zpět své sebevědomí. Cvičení na vibrační plošině je velmi jednoduché a několikanásobně účinnější než běžné běhání.

Jemné avšak velmi účinné vibrace aktivují svalové reakce několikrát za sekundu a tím násobí účinky běžného cvičení. Vibrační plošiny jsou šikovným pomocníkem k domácímu cvičení.

Pravidelným cvičení si zpevníte a vytvarujete postavu, navíc získáte ztracenou energii. Cvičení působí také preventivně – zabraňuje opětovnému ukládání tuků.

Společnost MADdiamond nabízí velké množství vibračních plošin pro domácí i profesionální využití. Přijďte si cvičení osobně vyzkoušet do nově otevřené předváděcí místnosti v Brně na ulici Lidická 26. Pro jakékoliv dotazy volejte: 775 568 561. Pro bližší informace můžete také navštívit internetové stránky www.maddiamond.cz