Výkup nemovitostí

Potřebujete rychle prodat svoji nemovitost a nechcete čekat, až se nemovitost prodá klasickým způsobem? Máte na nemovitosti exekuci nebo nařízenou dražbu a chcete řešit tuto situaci prodejem nemovitosti? Máte dluhy, exekuce nebo už dražbu a nemovitost nemá patřičný odhad k poskytnutí nebankovní půjčky. Chcete řešit tuto situaci prodejem nemovitosti, místo finančně nevýhodné dražby?

Naše společnost zajišťuje ve spolupráci s investičními partnery výkup nemovitostí (bytů v osobním vlastnictví, bytu družstevních, rodinných domů) v regionu Praha, Brno a ostatní velké města v ČR.

Jsou situace, kdy potřebujete peníze do určitého termínu (vyplacení exekuce nemovitosti, nákup jiné nemovitosti, vyplacení dražby, atd.) a čekat na prodej nemovitosti klasickým způsobem se nevyplatí. Naše společnost je schopna vyplatit část nebo celou kupní cenu do 48 hodin od předložení potřebných dokumentů. V případě přímého odkupu nemovitosti naše společnost vyplácí až 80% aktuální tržní ceny nemovitosti. Zdarma zajistíme pro Vás kompletní právní servis (sepsání budoucí a kupní smlouvy, vyhotovení znaleckého posudku pro potřeby finančního úřadu, vyplnění daňového přiznání atd.).

Pro koho je především výkup nemovitosti určen

·         žadatel má zadluženou nemovitost, kterou chce prodat

·         žadatel ztrácí schopnost splácet úvěr (hrozí – smluvní pokuty, penále, zpoplatnění úvěru, exekuce nebo dražba)

·         žadatel nemůže řešit vyplacení exekuce nebo dražby prostřednictvím úvěru nebo půjčky a to z důvodu neprokázání příjmu dle zákona 145/2010 Sb.

·         žadatel potřebuje rychlou finanční hotovost

 

Za hotové vykupujeme tyto nemovitosti

·         byty v osobním vlastnictví

·         družstevní byty

·         rodinné domy

 

Jaká bude výkupní cena?

Výkupní cena nemovitostí za hotové se pohybuje v rozmezí 50-80% tržního odhadu nemovitostí. Přesnou cenu nemovitosti určíme na základě posouzení specialistou, který si danou nemovitost prohledne společně se soudním znalcem. V případě problémové nemovitosti (zástavy, exekuce, dražby) se konzultuje cena i s advokátem.