BMW – pohodlné auto pro každého

První automobily značky BMW se začaly vyrábět už po první světové válce. Od té doby vývoj těchto dopravních prostředků značně pokročil. Dnešní vozy značky BMW jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi a mnoha elektronickými pomocníky a asistenty, které řidičům usnadňují řízení. Toužíte i vy po elegantním seriozním vozu, který má vysoký výkon a v případě potřeby se dokáže rozvášnit a stát se divokým zvířetem? Auto BMW splňuje všechna tato kritéria a nabídne vám vždy radost z jízdy.

Vozy BMW poskytují komfortní jízdu, kterou si vždy užijete. Interiér je uspořádán tak intuitivně, že vždy najdete přesně to, co potřebujete. Auto BMW je stavěno pro obchodní manažery, ženy na mateřské dovolené i jako firemní vůz pro reprezentativní účely, zkrátka pro všechny, kteří ocení jeho kvality. Chcete si i vy koupit vlastní auto BMW? Chcete nakupovat u zkušeného prodejce? Navštivte autosalon Auto Hašek s.r.o.

Auto Hašek je profesionální prodejce vozů BMW s dlouholetou tradicí, který disponuje více než patnácti lety zkušeností. Naleznete zde celou řadu nových, referentských i ojetých vozů BMW všech dostupných modelů. Aktuálně si můžete prohlédnout v showroomu na třicet různých modelů BMW, ze kterých si určitě vyberete auto BMW podle vašich představ. Chcete znát podrobnější informace o konkrétním vozu? Zkušení prodejci vás na místě zasvětí i do těch nejmenších detailů. U Auto Hašek s.r.o. se vám bude vždy někdo věnovat.

Sháníte auto BMW na leasing nebo úvěr? Nemusíte se bát, Auto Hašek vám nabídne kompletní nabídky leasingu či úvěru za nejlepších podmínek. Prodejce za vás vyřídí potřebné formality spojené s financováním a převodem vozidla. Neváhejte a vyberte si i vy auto BMW s prověřeným původem z široké nabídky vystavovaných vozů. Dopřejte si i vy auto, které vás bude bavit. Pořiďte si BMW od Auto Hašek s.r.o. za rozumnou cenu.