EMTC – Czech a.s. otevírá pobočku v Ústeckém kraji a nabídne desítky pracovních míst.

 

Praha/Teplice, 7. 8. 2012: Obchodní a vývojářský holding EMTC – Czech a.s. otevírá tento rok již druhé regionální zastoupení. Po Karlových Varech, ve kterých byla nová filiálka otevřena počátkem roku, přicházejí na řadu také Teplice, kde bude pobočka sloužit jako regionální obchodní pilíř pro Ústecký kraj.

 

Rozšíření do lázeňského města Teplice je dalším krokem ve strategii obchodní expanze, kterou si EMTC – Czech a.s. vytyčila pro tento rok. „Úspěch nově otevřené pobočky
v Karlovarském kraji byl pro nás jasným impulzem učinit další plánované kroky. Díky výtečné geografické poloze města a vysokému počtu uchazečů na jednu pracovní pozici je pro nás Ústecký kraj významným regionem“,
říká Kamil Zajíc, obchodní ředitel holdingu EMTC – Czech a.s. „Proto je pro nás důležité mít na místě vlastní pobočku,“ dodává.

 

Podobně jako karlovarská pobočka nabídne i ta v Teplicích několik desítek pracovních míst. Půjde především o pozice z oblasti obchodního zastoupení, podpory prodeje a administrativního zázemí nutného pro chod kanceláře. Aktuální nabídka pracovních příležitostí je k dispozici na kariérních stránkách společnosti na adrese: http://kariera.emtc.cz.

 

 

 

Společnost EMTC – Czech a.s. je ryze českou společností působící na domácím trhu od roku 2003. Následným vývojem se EMTC – Czech a.s. stala silnou skupinou nemající na českém trhu přímou konkurenci. Od roku 2010 se obchodní divize společnosti rozšířila o technologickou divizi produkující projekty po celém světě. Obchodní partneři nemusejí hledat své zákazníky – od toho mají EMTC – Czech a.s.

 

 

 

Kontakt

 

Jiří Novotný

 

Marketingový manažer

 

Jiri.novotny@emtc.cz

 

 

 

www.emtc.cz

 

www.kariera.emtc.cz

 

www.emtcnet.com

 

www.emtcclub.cz