Františkovy Lázně

Vyhledáváte lázeňské pobyty? Rádi byste si jeli odpočinout a užít si lázeňské procedury? Vybíráte mezi lázeňskými pobyty v České republice a nemůžete si vybrat? Zaujaly vás Františkovy lázně? Chcete si užít lázeňský klid a poznat kus historického města Františkovy lázně?

Přijeďte do lázeňského domu LUNA ve Františkových lázních. LD Luna je situován v lázeňském centru města – přímo na kolonádě. Františkovy Lázně jsou obklopeny rozsáhlými parky a lesoparky. Lázeňská architektura vás ohromí a budete se cítit velice klidně a příjemně. LD Luna je nejvhodnější místo pro lázeňský pobyt nebo relaxaci.

Lázeňský dům Luna tvoří tři budovy, které se nachází na kolonádě. Ubytovací prostory nabízí jednolůžkové nebo dvoulůžkové pokoje, pro náročnější jsou k dispozici apartmá. Kapacita domu je 100 lůžek. Lázeňské procedury se provádějí ve vlastním nově zrekonstruovaném balneocentru. Připravili jsme pro Vás lázeňské a wellness pobyty, lázeňské, rehabilitační a relaxační pobytové balíčky, komplexní a příspěvkové lázeňské pobyty pro klienty všech zdravotních pojišťoven České republiky.

Lázeňské procedury zahrnují např. uhličité koupele, perličkové a vířivé koupele, podvodní masáže, různé druhy elektro a magneto-terapie, inhalace, oxygenoterapie, léčebná rehabilitace, klasické masáže, parafínové zábaly, široký výběr wellness procedur a mnoho dalšího. Využíváme ložiska přírodních léčivých zdrojů např. Sirnoželeznatou slatinu, minerální prameny a zřídelní plyn. S léčebnými procedurami souvisí i zdravé stravování, které je sestaveno s biologicky hodnotné stravy. Zajistit si můžete polopenzi či plnou penzi a na výběr máte z aktuálního menu. V našem lázeňském domě myslíme na všechny a proto je speciálně připravené dietní stravování či vegetariánské menu.

Přijeďte si k nám odpočinout, relaxovat a uzdravit své tělo. V dnešní uspěchané době je klid a zdraví nejdůležitější součástí života. Na www.temprano.cz naleznete bližší informace. V našem lázeňském domě naleznete pouze odborně vyškolený personál a tak si můžete být jisti, že budete v dobrých rukou.

Lázeňský dům Luna Františkovy lázně se stane vaším druhým domovem.