Inzertní portály – bazos,aukro,nabizej

Češi si velice oblíbili inzertníportál Aukro, který je nejznámnější inzertní server, ale má taky i své chyby (pokud zde třeba něco dražíte, musíte dávat provize). Existuje řada dalších portálů, kde na internetu můžete zadarmo inzerovat, tak proč je neznáte? Dáme vám rady, co by měl takový zdarma inzerát na těchto inzertních webech obsahovat, aby byl úspěšný! Přidejte na inzertní server i vy  – přidat inzerát zdarma.

Přehlednost
Rovněž si váš inzerát formátujte. První část věnujte informacím o zboží (kde a kdy bylo zakoupeno, jaké je značky, co vše umí a co je součástí/bylo a už není součástí balení). Druhou část věnujte ceně a případnému poškození tj. kolik zboží stálo dříve a kolik nyní, jestli je zboží nové nebo opotřebované atd. Třetí a poslední část věnujte kontaktním a doplňujícím informacím. Určitě není od věci v inzerátu zdarma zmínit, že v případě jakýkoliv otázek, vás mohou kontaktovat.

Inzerát co zaujme
Snažte se do inzerátů zdarma vložit kus sebe, aby to nevypadalo jak vygenerovaný strohý nezajímavý text, i pouhým nadpisem můžete zaujmout desítky potenciálních kupujících. Často je nadpis právě to jediné, co rozhodne, zda vám návštěvník věnuje svůj čas a projde si vaši nabídku či nikoliv. Snažte se tedy dát do toho trochu sebe a odlišit se.
Pokud se do prodeje chcete pustit, je dobré zmínit, že i na on-line prodej spadají samozřejmě daňové zákony, a že pokud se stanete osobou samostatně výdělečně činnou, je nutné podávat daňové přiznání a odvádět daně státu. Zákony jsou v těchto věcem nastaveny mírně, takže se na vás povinnost platit daně většinou nevztahuje, ale je třeba se informovat.  

 
Inzrece zdarma – nabízej.cz nový inzertní server poskytující online inzerci.