Jak si vybrat plenky

Není pochyb o tom, že vůbec všechny děti potřebují plenky! Jak se dá jít o výběru nejlepší pro dítě?

Jaké jsou kritéria? Pamatujte, pleny nejsou levné, mohou být drahé a je třeba je změnit libovolný počet opakování každý den.

Ne počet plen může být proto „příliš mnoho“!

Zde je několik tipů pro výběr dětských plenek :

* Nejdříve se rozhodněte, zda chcete používat jednorázové pleny, nebo látkové na ty, které lze umýt a znovu použít znovu a znovu. Samozřejmě, oba mají své výhody a nevýhody: zatímco jednorázové pleny může být těžké na vašem rozpočtu, které vám nabízejí pohodlí, že látkové plenky není.
* V Látkové plenky na druhé straně jsou dobré pro vaše dítě, a on se bude cítit více v nich pohodlné než v jednorázových, obzvláště pokud ti nesedí mu moc dobře. Nezapomeňte však, ohledem na životní prostředí: i když jednorázové plenky znečistí životní prostředí, látkové plenky musí být bělená, umýt a sušené, a mají tendenci poškozují naše vzácné přírodní zdroje.
* Výběr špatný pleny, nechá vás s větší nepořádek, než můžete zvládnout, a to zejména během prvních několika týdnů dítěte příjezdem. Samozřejmě, že jednorázové pleny mají ve všech možných velikostech, aby vyhovovaly své dítě, když látkové plenky lze upravit dle vašeho dítěte hmotnost a tvar těla.
Tam je typ plenky tzv. „G-string plenka“, který kombinuje prostředí přátelské, jak stejně jako pohodlí jednorázové plenky. Je dodáván s plastovým pásem, přes který vložíte podložky, jako plenky. To ani nevrací, ani zamíchá až na místě.
* Pokud jste se rozhodli pro látkové plenky, uvědomte si, že existuje několik různých záhyby, které můžete provést současně tvoří plenky, aby se vešly vaše dítě. Jedná se o prefold, z ptačí perspektivy a gáza. Vyzkoušejte je všechny a pak se rozhodnout, který z nich bude vyhovovat své dítě to nejlepší. Většina z nich mohou být vybaveny pás absorpčního houba absorbovat tekutinu. Pokud však používáte hadřík, zkontrolujte, zda máte prostor, kde mohou být sušená. Tam jsou látkové plenky jsou dnes k dispozici známý jako „Pul“, který znamená „polyuretanová laminované“. To je měkký a pružný materiál, který je vodotěsný a bude poskytovat velký komfort pro Vaše dítě. * V Konopná vlákna se používají dnes, aby látkové pleny. Konopí je vysoce absorpční materiál, a je odolnější než tradiční bavlny. Bude to také není plíseň příliš rychle. * Ujistěte se, že plenka jste si vybrali správnou má kryt. Tím se zabránilo úniku.