Moderní krby z přírodních materiálů

Kdo by nechtěl mít doma vlastní krb? Krby či krbová kamna jsou velmi výhodným zdrojem tepla. Spalují se v nich tuhá paliva, která vás vyjdou mnohem levněji než plyn, který se neustále zdražuje. Moderní krby nabízejí uzavřenou krbovou vložku, která do místnosti nevpustí žádný zápach, prach ani saze. Nemusíte se tedy obávat neustále zaprášeného nábytku či zápachu šířícího se z krbu po místnosti. Oheň je pěkně uzavřen za skleněnou stěnou, skrz kterou vidíte do plamenů a slyšíte i jejich hučení. I současné krby si tak zachovávají romantický ráz otevřeného ohně v místnosti.

Co je ale hlavní, díky dokonalému spalování nezatěžují krby a krbová kamna životní prostředí žádnými škodlivými spalinami. Jsou tedy nejen ekonomické, ale také ekologické. Potřebujete vytápět celou domácnost, byt či dům? Žádný problém, krbovou vložku lze totiž velmi jednoduše napojit na rozvody teplého vzduchu. Jakmile zatopíte, rozvádí se ze sopouchu teplý vzduch pomocí rozvodů do celého domu.

Máte již doma klasické radiátory a rádi byste je využili k vytápění? Zvolte pro vytápění krbovou vložku s výměníkem. Jakmile začnete topit, ohřeje se ve výměníku voda, která se potom rozvádí do vašich stávajících radiátorů a opět vytápíte celý váš dům pomocí krbu. Navíc oproti plynovému kotli mají krby ještě další plus. Vypadají velmi esteticky reprezentativně.

Krbem se můžete chlubit, krb doplní váš interiér elegantně a zároveň účelně. Moderní krby můžete zabudovat do stěny, postavit k rovné zdi či do rohu místnosti. Ultra moderní 3D krby jsou také vhodné jako samostatně stojící v prostoru, kde nabízejí zcela jedinečný pohled do ohně z mnoha stran díky mnohostranně prosklené krbové vložce. Krby vás jistě zaujmou svým originálním designem. Neváhejte a ušetřete na topení i vy.