Proč si připlatit za nábytek na míru?

Nábytek na míru disponuje spoustou výhod. Nejen, že se přizpůsobí Vašim prostorům v bytě/domě, ale je vytvořen především dle Vašich konkrétních představ, potřeb a přání. Nepochybně obrovskou výhodou je také vizualizace nábytku na míru, kterou si můžete dopředu vytvořit a podívat se, jak bude v konečné fázi nábytek přímo v prostředí Vašeho bytu/domu vypadat.

I když se může zdát nábytek tohoto druhu finančně nákladnější, věříme, že investice se Vám vrátí v pocitu útulného domova a spokojenosti. Díky tomu, že využijete nábytek na míru, ucelíte prostor. Zkrátka bude působit komplexně a jednotvárně.

Firma Josef Zachar – nábytek na míru se snaží uplatňovat a nabízet veškeré výhody tvorby na míru již dvacet let. Na trhu máme tedy již dlouholetou tradici. Nábytek vyrábíme buď přímo dle získaných podkladů od zákazníka, nebo návrh vytvoříme sami podle přání a požadavků zákazníka. Návrhy mohou být předem vytvořeny v počítačovém programu ve 3D formátu a ve vizualizaci tak, aby zákazník viděl, jak bude hotový nábytek opravdu vypadat.

Pro výrobu používáme moderní materiály různých známých výrobců (např. KRONOSPAN – E EGGER – KAINDL – HRANIPEX – TRACHEA – GRENA), lze si tedy vybrat ze široké škály. S výrobou samotného nábytku souvisí i nejrůznější doplňky, nabízíme tedy také velký výběr úchytek, nožek, světel, drátěného programu a spoustu jiného kování od firem TULIP – SIRO – FGV – STRONG – BLUM.