Puzzle

Slovo puzzle pochází zřejmě z angličtiny, kde tento výraz znamená ovšem jakoukoli skládačku. Téměř každé dítě tato společenská hra baví, jelikož zabaví na dlouhé hodiny a nikdo se u ní nenudí. Vaše ratolest si navíc díky skládáním puzzlí rozvíjí logické myšlení.
Pro menší děti se v našem sortimentu nachází tato skládačka o menším počtu dílků, které dítě složí i bez pomocí rodičů. Navíc jsou tyto puzzle s pohádkovou tématikou, které se dětem líbí a tím pádem je o to víc baví i samotné skládání.
Pokud si ovšem i vy rádi hrajete, pořiďte si puzzle s tématikou, která sedne celé rodině. Může se jednat o motiv zvířat, tatínci by samozřejmě se svým synem skládali i puzzle s motivy rychlých aut a mnoho dalších.
Puzzle jsou navíc určené pro úplně veškerou věkovou kategorii, tudíž si babička může se svým vnukem či vnučkou krátit dlouhé večery.
Pokud se sami, nebo vaše dítě, považujete už za pokročilejší ve skládání puzzlí, není problém pořídit si tuto společenskou hru o více dílcích. Naše internetové hračkářství nabízí dokonce puzzle o 18000 dílcích! Navíc je možné puzzle po složení slepit speciálním lepidlem, které se také nachází v naší nabídce, zarámovat a máte plnohodnotný obraz, který jste si navíc složili.
Náš, už tak bohatý sortiment, nabízí dokonce i 3D puzzle, neboli puzzleball. Jedná se o puzzle, které se skládají do tvaru koule a navíc bez použití lepidla. Tento typ puzzlí se po složení dokonale hodí jako úžasná dekorace do vašeho obývacího pokoje.
Mezi největší výrobce patří firma  Ravensburger puzzle,která je proslulá svým bezchybným zpracováním a vysokou kvalitou puzzlí. Firma se zaměřuje na všechny generace, což znamená že jim není cizí pohádková, fantasy, přírodní, nebo dokonce i technická tématika. Tato firma s dlouholetou tradicí vyrábí samozřejmě i puzzle se zvířecí tématikou, která dokáže oživit nejeden interiér.

Fonetip s.r.o.
www.mrakyhracek.cz